Washington Commanders

28 feliratkozó

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Ha nem is azonosulok a véleményével, de megértem Nexiont. Ő okozta RG3 sérülését.....

több mint 13 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
Nem szokásom az ilyesmi, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tölt el némi örömmel, hogy Ngata térde is ment a levesbe....nexion218
ez elég szomorú akkor
több mint 13 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Nem szokásom az ilyesmi, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tölt el némi örömmel, hogy Ngata térde is ment a levesbe....

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
farkaspeti Washington Commanders 763
Éééés idén is elvertük a bajnokot 😀

több mint 13 éve
mintha 29-11-10-re nyerte volna Griffin a címet, ami 2 komolyabb riválist tekintve ez meggyőző átütő erő, talán nem is volt sohasem kérdéses; sajnálom, hogy Morris nem kapott szavazatotsapka
RG3 is NFL's top offensive rookie

De bizony.. 😀 A magyar fanoknál a másik kettő sokkal jobb. 😛 Morrist én is nagyon sajnálom... Sebaj, a kövi idényben majd átveszi Peterson szerepét.. 😊
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
mintha 29-11-10-re nyerte volna Griffin a címet, ami 2 komolyabb riválist tekintve ez meggyőző átütő erő, talán nem is volt sohasem kérdéses; sajnálom, hogy Morris nem kapott szavazatot

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 555
grat, megérdemelte 😊
több mint 13 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000134287/article/robert-griffin-iii-wins-offensive-rookie-of-the-year?campaign=Facebook_atl_griffin
Robeeeeert!! 😀

több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
Jól van srácok, néha nyomjatok egy up-ot,hogy ne felejtse el a nép, hogy mi is a ligában vagyunk 😀
több mint 13 éve
According to Team Marketing Report, Skins had 11th highest avg ticket price in 2012, but only 3rd highest in 4-team NFC East

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
látom már mire használta 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Josh Morgan lett nálunk az év embere
és a Steelers kapott egy engedélyt Danny Smith ST coachunkhoz, már évek óta próbálkoznak, de csak idén kaptak engedélyt, meglátjuksapka
hazai csóka, majd Zsuzsám ráveszi taníccsa meg a hosszú rúgásokrasutianap
2004 óta dolgozik nálunk, és dolgozott együtt Zsuzsikával, de nem működött, mert Zsuzsa...

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
és a Steelers kapott egy engedélyt Danny Smith ST coachunkhoz, már évek óta próbálkoznak, de csak idén kaptak engedélyt, meglátjuksapka
hazai csóka, majd Zsuzsám ráveszi taníccsa meg a hosszú rúgásokra

több mint 13 éve
és a Steelers kapott egy engedélyt Danny Smith ST coachunkhoz, már évek óta próbálkoznak, de csak idén kaptak engedélyt, meglátjuk

több mint 13 éve
Na most tulajdonképpen MI történt Trentékkel?
agent T
valami kocsmai balhézás volt, és Trenten elcsaptak 'csakúgy' hátulról egy pezsgősüveget
gondolom a másik 2-3 tag ezért került utána kórházba

több mint 13 éve
agent T Washington Commanders 815 — 'Skins (& Sens) fan
nem ment haza, ott lesz/lehet az oldalvonalnál
kapott 7 öltést, és a média egyöntetűen állítja csak áldozat volt

szerk.: ezt shefter nagyon jól eltalálta:
Adam Schefter
My question: What kind of guy goes after someone as big as Trent Williams, cracks a champagne bottle on his head and tasers him? Brave dude.
(majdnem 2 méter és van vagy 150kg😊)sapka
Kórházba is került.. 😀 Mindhárom.. 😀 😀 Shermanben is megfagyott a szar, mikor rájött hogy túl messzire ment, illetve nem vele kellett volna kötözködni.. Azért más a médiában arcoskodni, mint szemtől szemben.. 😀 😀

múlt héten lehetett olvasni Jason Taylor történetét. Szerintem ez mindenképpen új megvilágításba helyezi RGIII esetét isGeeri
Ezt a mondatot a "Höri a Sport TV-ben" topikban szúrtam ki. Mi ez a sztori? Mert ez valahogy kimaradt.. farkaspeti
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000126288/article/jason-taylor-of-dolphins-almost-needed-amputation

www.miamiherald.com/2013/01/13/v-fullstory/3179926/dan-le-batard-jason-taylors-pain.htmlapeszos
Na most tulajdonképpen MI történt Trentékkel?

Braves on the warpath!!!

Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 13 éve

Adam Schefter
My question: What kind of guy goes after someone as big as Trent Williams, cracks a champagne bottle on his head and tasers him? Brave dude.
(majdnem 2 méter és van vagy 150kg😊)sapka
Kórházba is került.. 😀 Mindhárom.. 😀 😀 Shermanben is megfagyott a szar, mikor rájött hogy túl messzire ment, illetve nem vele kellett volna kötözködni.. Azért más a médiában arcoskodni, mint szemtől szemben.. 😀 😀

múlt héten lehetett olvasni Jason Taylor történetét. Szerintem ez mindenképpen új megvilágításba helyezi RGIII esetét isGeeri
Ezt a mondatot a "Höri a Sport TV-ben" topikban szúrtam ki. Mi ez a sztori? Mert ez valahogy kimaradt.. farkaspeti
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/oxvrajc4blrygvpxr5aj
Jason Taylor of Dolphins almost needed amputation
During his 15-year NFL career, Jason Taylor had his share of injuries and horrific stories, which he passed on as a lesson for future players in a must-read interview in Sunday's Miami Herald.

www.miamiherald.com/2013/01/13/v-fullstory/3179926/dan-le-batard-jason-taylors-pain.html
több mint 13 éve
Ezt a mondatot a "Höri a Sport TV-ben" topikban szúrtam ki. Mi ez a sztori? Mert ez valahogy kimaradt..

több mint 13 éve

Adam Schefter
(majdnem 2 méter és van vagy 150kg😊)

több mint 13 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Trent már haza is ment a ProBowl-ról. Balhéztak vmi kocsmában, mind3 előállított egyén megsérült, egyik elutasította a kórházi ellátást. Letartóztatások várhatók.

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
A nagy csend megtörése végett minden szakértelmet nélkülöző, totális közhelyeket durrogtató szurkolói megjegyzés következik:
Visszanéztem a Vikings elleni, és a Giants elleni második meccset, és arra jutottam, hogy ennek a franchisenak tényleg RG3 jelenti a jövőt: oké, a zsebirányító a megszokott, kifizetődő megoldás, meg a rohangálós kjubíkat hamar bedarálják, mint ahogy a mellékelt példa mutatta. Viszont ez a srác olyan színt hozott nem csak a Redskinsbe, hanem az egész ligába, hogy egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ne gyógyuljon meg maradéktalanul 😛

több mint 13 éve
Robert Griffin III has started doing movement exercises with his surgically-repaired right kneesapka
Örülünk Vincent? Vagy majd ősszel? 😀apeszos
megmondták, hogy majd csak két év múlva, szóval...sapka
És ki volt az a merész?apeszos
nem jegyzem meg bizonyos userek nickjét bizonyos hsz-ek után

több mint 13 éve
Robert Griffin III has started doing movement exercises with his surgically-repaired right kneesapka
És ki volt az a merész?apeszos
Én, mondtam megpislogjuk mia helyzet hapsikámmal, de mintuggyuk a orvostudomány merő empirizmus, majd ha x idő alatt y állapotban rehabilitálódik, akkor kapunk egy vadi új számot!

több mint 13 éve
És ki volt az a merész?