NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Nem tudtam, hogy az amerikai fekete közösségben ennyire divatba jöttek az egyiptomi nevek is.Tudom, hogy they wuz kangz, de ő még túl idős ehhez.
több mint 3 éve
Barbár népségtegnap az én all-time top10 szar hunglish szóviccemre sem érkezett reakció 😕Hunglish joke lett volna, engedd el 😀rasszistaSample állat lesz Cincy-benKirakják mutogatni az állatkertbe?
dancogo
Wester
Kampman
Wester
dancogo
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
tegnap az én all-time top10 szar hunglish szóviccemre sem érkezett reakció 😕Hunglish joke lett volna, engedd el 😀rasszistaSample állat lesz Cincy-benKirakják mutogatni az állatkertbe?
dancogo
Wester
Kampman
Wester
több mint 3 éve
Ez a Lions bejelentő kifejezetten meglepő volt, értsd ez alatt h ebben nem volt semmi cringe.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
detroitos gyerek szimpi volt legalább, jót is húztak mondjuk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
na végre, nájsz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hunglish joke lett volna, engedd el 😀rasszistaSample állat lesz Cincy-benKirakják mutogatni az állatkertbe?
dancogo
Wester
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
a Lions most már igazán vihetne egy LB-t és egy WR-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kampman
28 290
rasszistaSample állat lesz Cincy-benKirakják mutogatni az állatkertbe?
dancogo
Wester
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
van egy ilyen nevű tight endjük is nem? mármint a bengalsnak
több mint 3 éve
Sample állat lesz Cincy-benKirakják mutogatni az állatkertbe?
dancogo
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Sample szép fogás, remélem hamarosan viszik a csapattársát is
---
több mint 3 éve
Kampman
28 290
nyilván, de ilyenkor még nevetségesebbBiztos nem túl élénk a fantáziám, de annyira nem tudom magam beleélni azoknak a lelkivilágába, akik egy draft késői körében ott állnak a színpad előtt és beöltözve hülyét csinálnak magukból, amikor éppen őket veszi a kamera.én első kör alatt sem
Kampman
briareos
több mint 3 éve
Biztos nem túl élénk a fantáziám, de annyira nem tudom magam beleélni azoknak a lelkivilágába, akik egy draft késői körében ott állnak a színpad előtt és beöltözve hülyét csinálnak magukból, amikor éppen őket veszi a kamera.én első kör alatt sem
Kampman
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Hudson fasza projekt LOT. Néztem a Cincy bowl meccsét, miután sikeresen kiállítatta magát összezuhant az az offense. Lehet anélkül is lepofozták volna őket a második félidőben, de addig tudtak konzisztensen haladni.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Biztos nem túl élénk a fantáziám, de annyira nem tudom magam beleélni azoknak a lelkivilágába, akik egy draft késői körében ott állnak a színpad előtt és beöltözve hülyét csinálnak magukból, amikor éppen őket veszi a kamera.
több mint 3 éve
KeyG
9 494
Tökéletesen választ a Browns az idei drafton...
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Browns tipp: DL. Nixon?
több mint 3 éve
örültem hogy elkelt newsome, de csak fitzpatrick 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Megpróbáltam, nem sikerült. Azért köszi 😊igen, nekem is ezen szarakodottNe a direkt linkre kattints! Főoldalon Watch games link alól bejön 😉hát nem tudom mi lehet, egész draftot azon nézemNekem nem megy, azt írja nem elérhető. Ahogy tegnap , meg azelőtt sem.Valakinek van működő streamje? A kiemelt meghaltgamepass fasza
Wyatt
briareos
tüsi91
briareos
clbass
Kampman
több mint 3 éve
kicsit lekéstem az elejéről, most látom, hogy majdnem megjövendöltem a 4/1-es Jax picket, csak Alualu helyett nem Togiai jött, hanem Tufele... a fenébe is
---