NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Mekkora CB run van.
több mint 3 éve
4. CB zsinórba 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ott legalább kezdhet is 😀tessék, megy a detroiti cb temetőbe, csak kérni kellettmost már nincs bent 😀Nahshon Wright előbb kiment, mint Melifonwu. WTFNekem mondod bazdmeg, Melifonwu volt az első pickem GM Gameben, és majdnem biztos voltam benne h kimegy 3. kör előtt.
dancogo
Erre még bent van a 3. kör végén 😀
tenorx
Negritis
r.baggio
több mint 3 éve
tessék, megy a detroiti cb temetőbe, csak kérni kellettmost már nincs bent 😀Nahshon Wright előbb kiment, mint Melifonwu. WTFNekem mondod bazdmeg, Melifonwu volt az első pickem GM Gameben, és majdnem biztos voltam benne h kimegy 3. kör előtt.
dancogo
tenorx
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
most már nincs bent 😀Nahshon Wright előbb kiment, mint Melifonwu. WTFNekem mondod bazdmeg, Melifonwu volt az első pickem GM Gameben, és majdnem biztos voltam benne h kimegy 3. kör előtt.
dancogo
tenorx
több mint 3 éve
a Lions-nak mondjuk most már illene ráböknie egy WR-re, bár lehet behúzzák akkor ők Cox-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Jabril Cox pár nappal ezelőtti workoutja bejött, hogy lassan ott viszik el, ahonnan az NDSU-ból is elvitték volna... Valakinek óriási steal lesz.Amilyen BPA megy nálunk, meglepne, ha nem mi vinnénk el.
iktriad
több mint 3 éve
Jabril Cox pár nappal ezelőtti workoutja bejött, hogy lassan ott viszik el, ahonnan az NDSU-ból is elvitték volna... Valakinek óriási steal lesz.
több mint 3 éve
Nahshon Wright előbb kiment, mint Melifonwu. WTFNekem mondod bazdmeg, Melifonwu volt az első pickem GM Gameben, és majdnem biztos voltam benne h kimegy 3. kör előtt.
dancogo
több mint 3 éve
Megvan az első UDFA a GM gamebenaz eddigi pickjeikból kiindulva éreztem, hogy a Dallas teszi ezt meg elsőként
tenorx
---
több mint 3 éve
a lakers legalább elkezdett tmadásban működni
több mint 3 éve
Megvan az első UDFA a GM gameben
több mint 3 éve
OT-nek jobban örültem volnauwwh nemtom hogy ez mennyire jó nekünkszíntiszta bpa, szerintem Cushenberry-t holnap elcseréljük egy 5. körre
Negritis
Cruyffista
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
uwwh nemtom hogy ez mennyire jó nekünkszíntiszta bpa, szerintem Cushenberry-t holnap elcseréljük egy 5. körre
Negritis
több mint 3 éve
uwwh nemtom hogy ez mennyire jó nekünkAz új Alex Cappa.
Negritis
több mint 3 éve
uwwh nemtom hogy ez mennyire jó nekünk
több mint 3 éve
big belly! elfér abban a falban, az biztos
---
több mint 3 éve
MyKittyt is kivittékÚjabb jó hír TEbownak.
Heisman
több mint 3 éve
Belichick meglepően erős 2. napot hoz. Sehol egy UDFA DB pick a 2. körben.sztem idén átadta a kutyának
iktriad
több mint 3 éve
MyKittyt is kivitték
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
oh, a mi pickünk is bent van mára chargers meg szépen húz az espn need szerint
több mint 3 éve
Belichick meglepően erős 2. napot hoz. Sehol egy UDFA DB pick a 2. körben.
több mint 3 éve
sose voltam oda a Sooners tweener pass rushereiért, de Perkins szerintem sokra fogja vinni az NFL-ben is
---
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Angolról fordítva-Kolton Daniel Miller amerikai futball támadócsatája a Nemzeti Labdarúgó Liga Las Vegas Raiders csapatának. Főiskolai focit játszott az UCLA-nál.Spencer Brown hölgyek-urak.szegény ember Kolton Millerje.
Spencer Brown was drafted with pick 93 of round 3 in the 2021 draft class. He scored a 10 RAS out of a possible 10.00. This ranked 1 out of 1143 OT from 1987 to 2021. https://t.co/CDRtrza2ra #RAS #Bills pic.twitter.com/33e2DC4PHq
— Kent Lee Platte (@MathBomb) May 1, 2021
iktriad
deyell