NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2021
5 feliratkozó
több mint 3 éve
zseniális h minden prospectről vannak jó playek amiket tudnak mutatni.Úgyis a bírói felfogástól függ, hogy befújják-e. 😊
az már kevésbé, hogy miközben épp azt ecsetelik milyen jól blokkal, ordasssss nagy holdingot tol
briareos
több mint 3 éve
zseniális h minden prospectről vannak jó playek amiket tudnak mutatni.Bolles örül hogy az már nem számít 😀
az már kevésbé, hogy miközben épp azt ecsetelik milyen jól blokkal, ordasssss nagy holdingot tol
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
zseniális h minden prospectről vannak jó playek amiket tudnak mutatni.az már kevésbé, hogy miközben épp azt ecsetelik milyen jól blokkal, ordasssss nagy holdingot tol
több mint 3 éve
és basszus kivitték hamar Tremble-t, nagyon nem jött be vassadi tippje
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Kíváncsi leszek Howell mennyire marad 1/1 a boardokon a következő szezon után is a skill játékosai nélkül.jól recruitol a UNC mostanában, lesz ott még power
Cruyffista
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Hát ez nem WTF pick a WFT-től. Prisconál ő volt a "jobbak, mint gondolnád" csapat kapitánya.
több mint 3 éve
Kampman
28 292
Milyen trash talkokat fog nyomni elkapások után.really smart guy, builds computers in his garage 😀Akkor draftoták Bill Gatest. Remélem Antonio Gates testében.
😀
😀
😀
briareos
iktriad
Szar a mikroprocesszorod, tesó
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Kíváncsi leszek Howell mennyire marad 1/1 a boardokon a következő szezon után is a skill játékosai nélkül.
több mint 3 éve
really smart guy, builds computers in his garage 😀Akkor draftoták Bill Gatest. Remélem Antonio Gates testében.
😀
😀
😀
briareos
több mint 3 éve
Meg Blevin.Longot magunknak akartam, ha már Freiermuth kiment.ott van még Tremble
A végén tényleg Tebow lesz a passzelkapó TE-nk. Elnevezzük akkor TEbownak.
iktriad
deyell
több mint 3 éve
Tremble mint passzelkapó TE? hát ennél még TEbow is jobb ötletnek tűnikLongot magunknak akartam, ha már Freiermuth kiment.ott van még Tremble
iktriad
deyell
---
több mint 3 éve
és tényleg, azt hittem pár éve meghaltRajk László halt meg nemrég az alapítók közül
briareos
---
több mint 3 éve
Kampman
28 292
A végén tényleg Tebow lesz a passzelkapó TE-nk. Elnevezzük akkor TEbownak.wow
iktriad
bocs, így szombat reggel ennyit tudok ehhez hozzátenni
több mint 3 éve
deyell
11 702
Longot magunknak akartam, ha már Freiermuth kiment.ott van még Tremble
iktriad
choose life
több mint 3 éve
Longot magunknak akartam, ha már Freiermuth kiment. A végén tényleg Tebow lesz a passzelkapó TE-nk. Elnevezzük akkor TEbownak.
több mint 3 éve
és tényleg, azt hittem pár éve meghaltbiztoskuncze még él?Na itt az SZDSZ velünk élő szellemeKuncze Gábor is picket fog beolvasni vagy mi?
Heisman
Kampman
briareos
Kampman
több mint 3 éve
really smart guy, builds computers in his garage 😀😀
😀
😀
több mint 3 éve
Kampman
28 292
biztoskuncze még él?Na itt az SZDSZ velünk élő szellemeKuncze Gábor is picket fog beolvasni vagy mi?
Heisman
Kampman
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 292
shout out to my niggaz
több mint 3 éve
kuncze még él?Na itt az SZDSZ velünk élő szellemeKuncze Gábor is picket fog beolvasni vagy mi?
Heisman
Kampman
több mint 3 éve
Úgy tűnik, akit vittem GM Gameben, az remeghet. Volt 14 pickem, abból az 1. körös JOH csúszott 1. kört, a többiek még draftolatlanok. Soóval mindjárt valaki elviszi a 7. kör legvégén húzott Ian Bookot. 😊 Az isteni Diablo is.Koonce masszív reach.business as usual raidersnél
tüsi91
briareos
több mint 3 éve
hasonlót már adirotor is linkelt ma, imádom a safety-futballbiztonság autotranslate-et 😀
r.baggio
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
raiderses csávóka összekeverte a pickek posztját bemondásnál
több mint 3 éve
most választották ki Koonce-t 😉Na itt az SZDSZ velünk élő szellemeKuncze Gábor is picket fog beolvasni vagy mi?
Heisman
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
---