NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 386
41
21:49 Georgia @ Ole Miss - MATCH4
2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
realcamp
141
Bazdmeg de kurvára szenvedek, hogy nem találok Eisenékhez streamet 😀rainostreams.com/nfl/nflnetwork/?sport=american-football
tenorx
több mint 1 éve
Egy Lions agyfaszt adnátok ma este, 1/18-ra? Mondjuk egy második napos TE? 😀Win now mode van, kell a project QB
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Azért Gonzalezt is elkapja a reality checkBill alatt szüksége is lesz rá.
Drip
több mint 1 éve
ehh szerintem baromi túlértékelt de what do i know...Azért Gonzalezt is elkapja a reality checkReality check, Bill Belichick a neved
Drip
r.baggio
több mint 1 éve
akdestroyer
4 743
Egy Lions agyfaszt adnátok ma este, 1/18-ra? Mondjuk egy második napos TE? 😀
több mint 1 éve
Bazdmeg de kurvára szenvedek, hogy nem találok Eisenékhez streamet 😀
több mint 1 éve
Azért Gonzalezt is elkapja a reality checkReality check, Bill Belichick a neved
Drip
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
CB run
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
1/17re kiment a 2. kör közepi GM Game pickem. A.k.a. Sültkrumpli.
több mint 1 éve
Mi a fene, nem tradeltünk?Előre félek... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Azért Gonzalezt is elkapja a reality check
több mint 1 éve
Az egyik játékban Gonzalezt húztam, a másikban Porter Jr.-t, úgyhogy jelenleg énGonzalez mondjuk nagyon csúszik tényleg. Kiköthetne nálunk azt adnám.
tenorx
több mint 1 éve
Akartam 😀Szerintem ő az egész draftot végig akarja nézni.RIP Warrb, majd a 2.ban.Ötre végezni akart, sikerült
Sixo
r.baggio
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Az egyik játékban Gonzalezt húztam, a másikban Porter Jr.-t, úgyhogy jelenleg énFelültél a hype vonatra, pedig tudhatnád, hogy a mai futballban az RB-k mennyivel többet érnek a CB-knél
tenorx
---
több mint 1 éve
Szerintem ő az egész draftot végig akarja nézni.RIP Warrb, majd a 2.ban.Ötre végezni akart, sikerült
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Minden kommentátor, minden Buckeyes meccsen az elmúlt években.Jetsnél nagyon nem tudják ki akarnak, ez valami nagyon WTF lesz.Waxon Tmith-Fjigba
Sixo
r.baggio
UGYE ROBI?
több mint 1 éve
Az egyik játékban Gonzalezt húztam, a másikban Porter Jr.-t, úgyhogy jelenleg éntöbb mint 1 éve
Egy iden 24 eves edge mi a fasznak?1 evig meg jar az adokedvezmeny.
Beki
több mint 1 éve
RIP Warrb, majd a 2.ban.Ötre végezni akart, sikerült
Sixo
---
több mint 1 éve
Apex
2 973
Nem ertem bazdmeg
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Egy iden 24 eves edge mi a fasznak?Hagyományőrzésből.
Beki
www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
több mint 1 éve
A sors iróniája, hogy éveken át könyörögtünk az EDGE pickért és húztunk helyette DT-t, most hogy DT kéne akkor húzunk EDGE-t 😀
Lesz ez még így se!