2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Meg hogy fél a tejtől
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Az érdekes lesz, mert pár éve találkoztunk és a fórumról ott voltak vagy 10en. Azt hogy hoztam volna össze?Éveken át volt egy sosem hangoztatott konteóm, hogy ano = sixo, de most már akkor bevállalom.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Na úgy látom vannak "normális" showk is, amiket helyben vesznek fel, nem pedig ilyen B csapatos stúdiós, de kajak nem találok linkeket lol.De ez is valami stúdiós, wishes kiadás, mint az NFL, nem? 😀Lehet bealudtam egy kicsit.ESPN élőben adja az adását YT-on
Látom van ez az NFL Youtube csatornás stream, csak ez van külföldről? NFLBiteon nem találtam streamet, pedig vártam a szokásos Eisen, Daniel Jeremiah élő crewt.
tenorx
dancogo
Fura, hogy így adják őket am, ez az első év.
tenorx
több mint 1 éve
Azóta helyette is te iszol.Anyóval múltkor beszéltem. Ő már évek óta nem ihat. Múltkor valami bicikli túrán esett el alkohol miatt, oszt leszidta érte a nője.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
ő hardcore eagles fanÉveken át volt egy sosem hangoztatott konteóm, hogy ano = sixo, de most már akkor bevállalom.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Anyóval múltkor beszéltem. Ő már évek óta nem ihat. Múltkor valami bicikli túrán esett el alkohol miatt, oszt leszidta érte a nője.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Éveken át volt egy sosem hangoztatott konteóm, hogy ano = sixo, de most már akkor bevállalom.És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Jetsnél sem sietik el.Még Aaronnak is rá kell bólintania a pickre. a sötétszobában.
Sixo
több mint 1 éve
Hát a Kremlben nem nekik drukkolnak látva a war roomjukatRIP Beki és Wester.Ennyire toxikus Rodgers New Yorkban már most? 😀
Sixo
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Oreg Bill ott szopatja Jetset ahol eri
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Persze ha a Jets viszont megadja neki az 1. körös elkapót, az megint számunkra megalázó innentől.
több mint 1 éve
És még ti mondtátok, hogy anyo iszik annyit, nem sixo. 😀Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Egs 😊Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
RIP Beki és Wester.Ennyire toxikus Rodgers New Yorkban már most? 😀
Sixo
több mint 1 éve
Én beszoktam.Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Ja Schiano visszatért, biztos draftol onnan idén isA Rutgersből.Miért nem kell Billnek a legjobb WR??Mert ilyen magasan nem akart draftolni egy 6. körre jósolt div2-es db-t
realcamp
r.baggio
Sixo
Én azért picit örülök, mert így legalább izgalmas 😀 Jöhet Branch, JSN vagy valamelyik DTJSN nem csúszhat tovább...
Wester
---
több mint 1 éve
Bebaszna.Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Miért nem kell Billnek a legjobb WR??Az az érdekes hogy a jelek szerint OT és CB sem kell neki ilyen magasan...
realcamp
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Én azért picit örülök, mert így legalább izgalmas 😀 Jöhet Branch, JSN vagy valamelyik DTVagy letrade
Wester
több mint 1 éve
Nagyon fogynak a tackle-ök :-/Barátom, ebből Levis lesz.
warr_b
több mint 1 éve
Én azért picit örülök, mert így legalább izgalmas 😀 Jöhet Branch, JSN vagy valamelyik DT
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
A Rutgersből.Miért nem kell Billnek a legjobb WR??Mert ilyen magasan nem akart draftolni egy 6. körre jósolt div2-es db-t
realcamp
r.baggio
több mint 1 éve
Nagyon fogynak a tackle-ök :-/