2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Pecc letradere tippelek.TRADE
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lehet bealudtam egy kicsit.ESPN élőben adja az adását YT-on
Látom van ez az NFL Youtube csatornás stream, csak ez van külföldről? NFLBiteon nem találtam streamet, pedig vártam a szokásos Eisen, Daniel Jeremiah élő crewt.
tenorx
több mint 1 éve
Pats letrade
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
el tudom fogadni de ..van védőt akit szívesebben láttál volna?
nando89
több mint 1 éve
Valaki hisz amúgy Love-ban a Packers stábon (meg rajtam, mert gm játékban megörököltem) kívül?simán top10 QB lesz idén az NFC-ben
r.baggio
több mint 1 éve
Lehet bealudtam egy kicsit.Látom van ez az NFL Youtube csatornás stream, csak ez van külföldről? NFLBiteon nem találtam streamet, pedig vártam a szokásos Eisen, Daniel Jeremiah élő crewt.
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Középnyugati fehér gyerek, van egy kis Matthews vibe-ja, jó lesz ez
több mint 1 éve
Jöhet a legjobb wr a Patshez, de ugysem jön 😅
több mint 1 éve
nando89
3 894
el tudom fogadni de ..
több mint 1 éve
Azt hittem TE lesz 😀Bent fogják 😀Ideális búcsúajándék lenne Aaronnak, hogy az utódja megkapja végre az 1. körös elkapót, amit ő 15 évig nem.JSN-t lehetetlen itt bent hagyni
Kampman
r.baggio
Drip
több mint 1 éve
Apex
2 980
Lol azt hittem pont ez volt a pickswap lenyege, beelozve a Patset elvinni jsn-t, erdekes, jolvan hat innentol jones vagy jsn
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 1 éve
Valaki hisz amúgy Love-ban a Packers stábon (meg rajtam, mert gm játékban megörököltem) kívül?az anyja?
r.baggio
meg az ufo zenekar?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Valaki hisz amúgy Love-ban a Packers stábon (meg rajtam, mert gm játékban megörököltem) kívül?Én wishful thinkingből, hogy megismétlődik 2008.
r.baggio
több mint 1 éve
Valaki hisz amúgy Love-ban a Packers stábon (meg rajtam, mert gm játékban megörököltem) kívül?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
naná...mondjuk szvsz minket amúgy sem érdekel, legalábbis nem jött hír rólamicsoda rb run...akkor vaóban maradt Charb holnapra vagy trade Henryért mert ez a futó gárd Pennyvel is kvésFogadjunk, hogy Charbért jön a trade az első kör végén? 😀
dande2
akdestroyer
több mint 1 éve
Bent fogják 😀Ideális búcsúajándék lenne Aaronnak, hogy az utódja megkapja végre az 1. körös elkapót, amit ő 15 évig nem.JSN-t lehetetlen itt bent hagyni
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
Packersnél jól átgondolták, majdnem 0ig pörgették az időt.
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
micsoda rb run...akkor vaóban maradt Charb holnapra vagy trade Henryért mert ez a futó gárd Pennyvel is kvésFogadjunk, hogy Charbért jön a trade az első kör végén? 😀
dande2