2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
...és Vols playa is volt a top 10ben 😊
több mint 1 éve
Az első aki nincs Kansasben?Jah.
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Wright magasabban ment ki mint gondoltam
több mint 1 éve
Köcsög Bears 😕
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Ertelmes pick. RT lesz jo lesz
több mint 1 éve
Terrence Will -> Terence HillTerrence WilliamsTennesse Will Lewis lesz.Tennessee Williams
akdestroyer
Kampman
Sixo
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Nem valószínűleg, hanem biztosan, plusz a youtube-on nincs bufferfélelmetes az FK mennyivel előrébb van...........Ők bemondják a picket, vagy bejátsszák? Ha előbbi akkor valószínűleg twitterről nézik
dande2
Wester
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Terrence WilliamsTennesse Will Lewis lesz.Tennessee Williams
akdestroyer
Kampman
több mint 1 éve
Csak bemondják. Úgyhogy jah.félelmetes az FK mennyivel előrébb van...........Ők bemondják a picket, vagy bejátsszák? Ha előbbi akkor valószínűleg twitterről nézik
dande2
Wester
több mint 1 éve
félelmetes az FK mennyivel előrébb van...........Ők bemondják a picket, vagy bejátsszák? Ha előbbi akkor valószínűleg twitterről nézik
dande2
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Hát nem tudom Poles ezt nem fogja e megbánni. A talent kétségtelen, de minden más?…Donald is az orrunk elött ment ki anno. Öt akkor bantam, Carter akkor lett volna jo, ha lenne nalunk is egy Cox pl vagy Kelce az oltozoben.
Tomcsik
több mint 1 éve
félelmetes az FK mennyivel előrébb van...........Majdnem 2 pickkel.
dande2
több mint 1 éve
Ez igaz. Bár Michiganit se vittek még el.Rich get richer. Nem Eisen.Szerintem ő is jól érzi magát a Rodgers trade óta
iktriad
Wester
több mint 1 éve
félelmetes az FK mennyivel előrébb van...........
több mint 1 éve
Hát a Falcons reachel előszörDe miért reach a draft 3. legjobb játékosát behúzni, főleg ha a csapat úgy értékeli, hogy náluk oké ott?
Pedig azt mondta mindenki hogy ha bennt van 1/9-en ott mi behúzzuk…Az Eagles tuti CarterMondjuk kacagnék, ha csúszna
Wester
Drip
Tomcsik
Főleg egy ilyen FA szezon után, mint amit összepakoltunk.
több mint 1 éve
"No brainer" pick, hehePun intended. Remélem nem lesz belőle a következő Albert Haynesworth.
r.baggio
több mint 1 éve
Holnap holnapután kis odds-al fogják adni, hogy jönni fog még.meg Nakobe Dean mögöttükAz Eagles tuti CarterTe jobb shámán vagy, mint Warrb. Tavalyi Georgia összeállt belül.
Wester
Sixo
dancogo
több mint 1 éve
Rich get richer. Nem Eisen.Richie Rich... bekaphatja!
iktriad
több mint 1 éve
Rich get richer. Nem Eisen.Szerintem ő is jól érzi magát a Rodgers trade óta
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Rich get richer. Nem Eisen.
több mint 1 éve
meg Nakobe Dean mögöttükAz Eagles tuti CarterTe jobb shámán vagy, mint Warrb. Tavalyi Georgia összeállt belül.
Wester
Sixo