2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
a fuxverseny eddigi győztese, de bízok még a továbbiakbanSzemuveget talalta a BOB ruhatarban.
Kampman
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Egy jó futó 1/8-ra? Én adnám. 😀A Falcons lesz az első, aki reachel egy hatalmasat vajon?Nem nagyon tudunk hibazni szerintem.
akdestroyer
Tovabbra is letrade vagy johet Carter haza😃
Kenny
több mint 1 éve
a Raiders se kúrta el, valami itt nem kóser!
több mint 1 éve
Szerintem Myles Murphy-re gondoltak, csak elírták a nevet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jah, az EzoTvs munkát buktad. Nem lenne belőled jó Magdi.Nem nyertViszik Levist?Shámán szóljon belőled
warr_b
Sixo
warr_b
több mint 1 éve
Kampman
28 290
a fuxverseny eddigi győztese, de bízok még a továbbiakban
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Na Tyree ez nem tetszett, reméltem bennt lesz Carter vagy Wilson mikor jövünk így már nem biztos
több mint 1 éve
Nem nyertViszik Levist?Shámán szóljon belőled
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Raidersnél még ott van Mayock vagy ki pickkel náluk most?Bárcsak 😊 akkor lenne valami WTF pick legalább
Sixo
több mint 1 éve
Kampman
28 290
ez a beszédAkkor tényleg utállakDe tudtam, már kiírták.spoilereztél, teNem, ő se tudta biztosan, szerintem edge-re gondolt
Kampman
r.baggio
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Raidersnél még ott van Mayock vagy ki pickkel náluk most?ChatGPT
Sixo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Viszik Levist?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Fuck ha már elkezdik vinni az OT-ket, akkor nekünk tényleg nem maradNem lesz OT run
Wester
több mint 1 éve
Akkor tényleg utállakDe tudtam, már kiírták.spoilereztél, teNem, ő se tudta biztosan, szerintem edge-re gondolt
Kampman
r.baggio
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Lehet Rodgers-re gyűjtik a draft tőkétGoffal mondjuk én tudok tippelni egyet.Lionsnek 5 pickje van top55ben ezzel a traddel, nice.Super Bowl or bust
Sixo
r.baggio
Sixo
---
több mint 1 éve
De tudtam, már kiírták.spoilereztél, teNem, ő se tudta biztosan, szerintem edge-re gondolt
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
spoilereztél, teNem, ő se tudta biztosan, szerintem edge-re gondolt
Kampman
---
több mint 1 éve
Goffal mondjuk én tudok tippelni egyet.Lionsnek 5 pickje van top55ben ezzel a traddel, nice.Super Bowl or bust
Sixo
r.baggio