2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Nevet sem mondtam ráadásul akkor mondtam amikor a hivatalos stream már mondták.spoilereztél, te???UtállakJah, jól jöttek ki, ráadásul azt vitték el akik nagyon akartak.34. pick 6 helyes előre mozgásértA texans trade után ez simán belefért még nekik így is
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio
Sixo
Kampman
több mint 1 éve
Fuck ha már elkezdik vinni az OT-ket, akkor nekünk tényleg nem marad
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
jönnek azért az egyre érdekesebb hírek:csúszott Johnson 😮 ezek alapján lehet a harmadik helyen is őt húzzák.
- Paris Johnson TOP5
- sok helyen Hooker > Levis
- ill. a Will McDonald, Mazi Smith, Matthew Bergeron trióból szerintem legalább kettőt elvisznek ma, ők egy hete azért még inkább Day 2 arcok voltak
törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Colts picknèl megint behányt a gyerek. Ez egy jel…Hogy ő lesz a következő Willy Beaman?
Tomcsik
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Lionsnek 5 pickje van top55ben ezzel a traddel, nice.Igen sajnos jól csinálják…
Sixo
több mint 1 éve
Azt hittem, edge lesz...Én is védőt gondoltam volna, oda kb bárkit.
warr_b
több mint 1 éve
Lionsnek 5 pickje van top55ben ezzel a traddel, nice.Super Bowl or bust
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman
28 290
spoilereztél, te???UtállakJah, jól jöttek ki, ráadásul azt vitték el akik nagyon akartak.34. pick 6 helyes előre mozgásértA texans trade után ez simán belefért még nekik így is
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio
Sixo
több mint 1 éve
Azt hittem, edge lesz...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
de k fog ott irányítani? 😛Chris Paul.
dande2
több mint 1 éve
???UtállakJah, jól jöttek ki, ráadásul azt vitték el akik nagyon akartak.34. pick 6 helyes előre mozgásértA texans trade után ez simán belefért még nekik így is
Sixo
r.baggio
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
UtállakJah, jól jöttek ki, ráadásul azt vitték el akik nagyon akartak.34. pick 6 helyes előre mozgásértA texans trade után ez simán belefért még nekik így is
Sixo
r.baggio
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Nem mondom hogy okosak voltunk, de nem egy out of the box húzás, ha már Seahawks. Ugyanitt: Kurvára meglepett, hogy nem tradeltünk lefelé.
több mint 1 éve
de k fog ott irányítani? 😛
több mint 1 éve
Jah, jól jöttek ki, ráadásul azt vitték el akik nagyon akartak.34. pick 6 helyes előre mozgásértA texans trade után ez simán belefért még nekik így is
Sixo
r.baggio
több mint 1 éve
Allgeier dislike this.meg az is lehet, hogy nem kell letradelni nyolcrol..Meg ne próbáljátok, Bijan kell oda
Kenny
r.baggio
több mint 1 éve
34. pick 6 helyes előre mozgásértA texans trade után ez simán belefért még nekik így is
Sixo
---
több mint 1 éve
Allgeier a megoldas.meg az is lehet, hogy nem kell letradelni nyolcrol..Meg ne próbáljátok, Bijan kell oda
Kenny
r.baggio
több mint 1 éve
Trubisky pedig le is maradt a listáról, neki is csak 13 kezdő meccse volt annoOtt van az, csak meg kell nyitni 😊
törölt kristof
---