2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Közben az Eagles egy helyet feljött.Hmm hmm. Mit adtak?
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Akkor én mit mondjak 1/14-re Anthony Richardsonnal? 😀Nem volt két pickem, így neked megmaradt, ennyit 😃
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jó volt! Jah nem ide.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Istenem, hát nem szoktam egyetérteni az első körös RB draftokkal soha,dettó
de basszus kibaszott HYPE VAGYOK BIJAN MIATT
shawnka
több mint 1 éve
Akkor én mit mondjak 1/14-re Anthony Richardsonnal? 😀Negyedannyira se követem a draftot, mint régen, de még mindig értek hozzáAllgeier a megoldas.meg az is lehet, hogy nem kell letradelni nyolcrol..Meg ne próbáljátok, Bijan kell oda
Kenny
r.baggio
Kenny
1/10-re steal gm játékban!
r.baggio
több mint 1 éve
Negyedannyira se követem a draftot, mint régen, de még mindig értek hozzáAllgeier a megoldas.meg az is lehet, hogy nem kell letradelni nyolcrol..Meg ne próbáljátok, Bijan kell oda
Kenny
r.baggio
Kenny
1/10-re steal gm játékban!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Vaaaaaaaaaaaaaagy BijanA Falcons lesz az első, aki reachel egy hatalmasat vajon?Nem nagyon tudunk hibazni szerintem.
akdestroyer
Tovabbra is letrade vagy johet Carter haza😃
Kenny
több mint 1 éve
Istenem, hát nem szoktam egyetérteni az első körös RB draftokkal soha,de basszus kibaszott HYPE VAGYOK BIJAN MIATT
több mint 1 éve
egyszer hoznánk már egy ilyen játékost de neeeeeeeem
több mint 1 éve
Linket pls.https:/ /www.youtube.com/watch? v=dQw4w9WgXcQ
tüsi91
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
| grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr akkor jöjjön gibbs vagy charbonnet |ahogy nézem young megjött 😀
dande2
több mint 1 éve
tüsi91
11 023
Linket pls.
több mint 1 éve
A következő három pick egyikével el kell kelnie a draft BPA-jénekEgy jó futó 1/8-ra? Én adnám. 😀A Falcons lesz az első, aki reachel egy hatalmasat vajon?Nem nagyon tudunk hibazni szerintem.
akdestroyer
Tovabbra is letrade vagy johet Carter haza😃
Kenny
akdestroyer
A Titans meg viszi Levist, el nem tudom képzelni hogy ha csak nem lesz csere, akkor ne
---
több mint 1 éve
bud lightot mégse cancelezték?
több mint 1 éve
a Raiders se kúrta el, valami itt nem kóser!"Azért kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi." Most hogy nem a mienk az 1/1, azért várom az 1. körös Jags pick előtti reklámot. 😀
shawnka
több mint 1 éve
| grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr akkor jöjjön gibbs vagy charbonnet |
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Pedig de jó lenne, ahogy Gyurcsók József-féle arcok emelt díjas telefonszámos műsorokban elemeznék a 2. napi trade-ek lehetőségeit a kristálygömbből.Jah, az EzoTvs munkát buktad. Nem lenne belőled jó Magdi.Nem nyertViszik Levist?Shámán szóljon belőled
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
több mint 1 éve
Picsába.Jah, az EzoTvs munkát buktad. Nem lenne belőled jó Magdi.Nem nyertViszik Levist?Shámán szóljon belőled
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta