2023 NFL Draft
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Él a hagyományos éves draft trackerem, itt tudjátok elérni és követni élőben a pickeket!docs.google.com/spreadsheets/d/1Qy0m4w41TuGHFh1RX5P-sxDMTgU1yd9FLGrlfLBJFNc/edit#gid=242859513
több mint 1 éve
Azt kétlem. Ezzel az eggyel többet tolt, mint te az elmúlt 15 évben.Baggio akkora mágus a témában, mint én.iktriad plsWright magasabban ment ki mint gondoltamDani a draftfelvezetőben már borítékolta, hogy top10 lesz
Beki
Nektek remélem lecsúszik Skoronski
r.baggio
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
nando89
3 894
bent maradt nekünk Jsn...
több mint 1 éve
nando89
3 894
az első igazi bitang reach
több mint 1 éve
Sajnálom 😕Narrátor: De voltFuck ha már elkezdik vinni az OT-ket, akkor nekünk tényleg nem maradNem lesz OT run
Wester
Drip
Wester
több mint 1 éve
Baggio akkora mágus a témában, mint én.iktriad plsWright magasabban ment ki mint gondoltamDani a draftfelvezetőben már borítékolta, hogy top10 lesz
Beki
r.baggio
Sixo
több mint 1 éve
Legalább nem teszik tönkre Burks karrierjét 😃iktriad plsWright magasabban ment ki mint gondoltamDani a draftfelvezetőben már borítékolta, hogy top10 lesz
Beki
r.baggio
Sixo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Narrátor: De voltFuck ha már elkezdik vinni az OT-ket, akkor nekünk tényleg nem maradNem lesz OT run
Wester
Drip
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Ahhoz képest, hol és honnan (FCS) lett draftolva, nagyon biztató rookie éve volt.De jó pick ez a Bearsbe. Braxton Jones-al nagyon ütős OT pár lesz évekig Chicagóban.Ahhoz Jonesnak rengeteget kell idén fejlődni pass protban.
iktriad
Tomcsik
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Fuck Skoronski...
több mint 1 éve
FK-n ezt írják:Mit kapott a Lions?34. picket
akdestroyer
Sixo
A Lions az 1/6-os és a 3/81-es cetliért cserébe megkapta a Cardinals 1/12-es, 2/34-es és 5/168-as pickjét.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
iktriad plsWright magasabban ment ki mint gondoltamDani a draftfelvezetőben már borítékolta, hogy top10 lesz
Beki
r.baggio
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
De jó pick ez a Bearsbe. Braxton Jones-al nagyon ütős OT pár lesz évekig Chicagóban.Ahhoz Jonesnak rengeteget kell idén fejlődni pass protban.
iktriad
több mint 1 éve
Toto21
5 950
A Lions viszi szerintem C.Gonzalezt.Nagyon adna magat Okudah trade utan
akdestroyer
több mint 1 éve
A Lions viszi szerintem C.Gonzalezt.Még csak a Titans jön nálunk
akdestroyer
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Tetszik. A csávó nem adott fel egy sacket sem, remek fizikus an és mean mint az állat.Konkrétan kikapcsolta az idei 1/3-ast az Alabama ellen.
Tomcsik
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sztem osszes OT es JSN kimegy addigWright magasabban ment ki mint gondoltamDani a draftfelvezetőben már borítékolta, hogy top10 lesz
Beki
r.baggio
több mint 1 éve
De jó pick ez a Bearsbe. Braxton Jones-al nagyon ütős OT pár lesz évekig Chicagóban.
több mint 1 éve
We are not in Kansas anymore? 😊Az első aki nincs Kansasben?Missouriban.
Sixo
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Úgy értettem, hogy kiket húztak top10ben. Nem volt semmi kiugró seahawks sapkás.Top10ben semmi meglepő nem volt.Texans Stroud és Will Anderson kombója elég meglepi volt. Ami könnyen lehet, hogy hamar igen kellemetlen meglepi lesz a divízióban a másik 3 csapatnak.
Sixo
iktriad
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Tetszik. A csávó nem adott fel egy sacket sem, remek fizikus an és mean mint az állat.
több mint 1 éve
Top10ben semmi meglepő nem volt.Texans Stroud és Will Anderson kombója elég meglepi volt. Ami könnyen lehet, hogy hamar igen kellemetlen meglepi lesz a divízióban a másik 3 csapatnak.
Sixo
több mint 1 éve
Wright magasabban ment ki mint gondoltamDani a draftfelvezetőben már borítékolta, hogy top10 lesz
Beki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal