Atlanta Falcons - Carolina Panthers
több mint 1 éve
SrBandi
564
Burns kurvanagy Pókember kivéve amikor kéne mert akkor meg a láthatatlan ember.Henderson biztos ami biztos megoldotta ha Pitts netalán elejtené 😀 Minden téren és szinten sikerült alulmúlni a Falconst meg az elvárásaimat. Be lehet szántani a faszba ezt a franchiset, nincs egy értékelhető teljesítmény sem.a burns vs bates első három negyed azért eléggé egál volt, az a faszi kurva jó továbbra is
SrBandi
peach
több mint 1 éve
onDier
792
Mr consistant ha jol emlekszem igy hivta Reich, konzisztensen szar 😀Mert ostobák vagyunk. Azért hoztuk Foreman helyett Sanderst is.Henderson biztos ami biztos megoldotta ha Pitts netalán elejtené 😀 Minden téren és szinten sikerült alulmúlni a Falconst meg az elvárásaimat. Be lehet szántani a faszba ezt a franchiset, nincs egy értékelhető teljesítmény sem.En azt nem ertem h miert tartjuk meg cj handersont…
SrBandi
onDier
SrBandi
több mint 1 éve
SrBandi
564
Mert ostobák vagyunk. Azért hoztuk Foreman helyett Sanderst is.Henderson biztos ami biztos megoldotta ha Pitts netalán elejtené 😀 Minden téren és szinten sikerült alulmúlni a Falconst meg az elvárásaimat. Be lehet szántani a faszba ezt a franchiset, nincs egy értékelhető teljesítmény sem.En azt nem ertem h miert tartjuk meg cj handersont…
SrBandi
onDier
több mint 1 éve
Henderson biztos ami biztos megoldotta ha Pitts netalán elejtené 😀 Minden téren és szinten sikerült alulmúlni a Falconst meg az elvárásaimat. Be lehet szántani a faszba ezt a franchiset, nincs egy értékelhető teljesítmény sem.a burns vs bates első három negyed azért eléggé egál volt, az a faszi kurva jó továbbra is
SrBandi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
bergerdani
4 912
ez a negyedik negyedben nyújtott teljesítmény már szinte megközelíti egy nfl-es csapat szintjét. Apró lépésekben kell haladni, na!
Mindig jövőre
több mint 1 éve
onDier
792
Henderson biztos ami biztos megoldotta ha Pitts netalán elejtené 😀 Minden téren és szinten sikerült alulmúlni a Falconst meg az elvárásaimat. Be lehet szántani a faszba ezt a franchiset, nincs egy értékelhető teljesítmény sem.En azt nem ertem h miert tartjuk meg cj handersont…
SrBandi
több mint 1 éve
ennyi te gyökér, vsak oda kell dobni
több mint 1 éve
onDier
792
Na azota voltak hosszuk csak nem talaltak embert 😀Két teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
több mint 1 éve
onDier
792
Ez igy van 😀 de nem is vartam tole a megvaltot, annak csak orultem volna 😀Maradjunk annyiban, ha Dalton nyújtaná ezt a játékot, már követelnéd Youngot a csapatba 😀En ink azt mondom, hogy biztato. Hulyesegekbe nem megy bele, igen a 2 int az az o hibaja teljesen, de ha tanul majd belole akkor nem lesz itt gond. Szerintem nem is akartak akkor playeket felrajzolni neki elso nfl meccsen.Nem várok én semmit tőle, csak ne csináljunk úgy, mintha jól játszana.Es lattal hosszura szabad embereket akinek megerte? Meg nem varhatod el h elsore Mahomes szinten jatszon plKét teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
onDier
Jakehomer
onDier
Jakehomer
több mint 1 éve
Maradjunk annyiban, ha Dalton nyújtaná ezt a játékot, már követelnéd Youngot a csapatba 😀En ink azt mondom, hogy biztato. Hulyesegekbe nem megy bele, igen a 2 int az az o hibaja teljesen, de ha tanul majd belole akkor nem lesz itt gond. Szerintem nem is akartak akkor playeket felrajzolni neki elso nfl meccsen.Nem várok én semmit tőle, csak ne csináljunk úgy, mintha jól játszana.Es lattal hosszura szabad embereket akinek megerte? Meg nem varhatod el h elsore Mahomes szinten jatszon plKét teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
onDier
Jakehomer
onDier
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
onDier
792
Sanders nagy fogás eddig...
SrBandi
amúgy ahogy nézem a redzonet meg az eredményeket büdös nagy kílnlódàs megy majd mindenhol49 ers meg Justin Jefferson kivetelevel kb ja
peach
több mint 1 éve
amúgy ahogy nézem a redzonet meg az eredményeket büdös nagy kílnlódàs megy majd mindenhol
több mint 1 éve
onDier
792
En ink azt mondom, hogy biztato. Hulyesegekbe nem megy bele, igen a 2 int az az o hibaja teljesen, de ha tanul majd belole akkor nem lesz itt gond. Szerintem nem is akartak akkor playeket felrajzolni neki elso nfl meccsen.Nem várok én semmit tőle, csak ne csináljunk úgy, mintha jól játszana.Es lattal hosszura szabad embereket akinek megerte? Meg nem varhatod el h elsore Mahomes szinten jatszon plKét teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
onDier
Jakehomer
több mint 1 éve
SrBandi
564
Sanders nagy fogás eddig...
több mint 1 éve
Ez nálam fumblenem csak nálad
zacknorb
több mint 1 éve
Ez nálam fumble
több mint 1 éve
na, egy büdös nagy kamu sárga hiányzott még ebből a meccsből
több mint 1 éve
Nem várok én semmit tőle, csak ne csináljunk úgy, mintha jól játszana.Es lattal hosszura szabad embereket akinek megerte? Meg nem varhatod el h elsore Mahomes szinten jatszon plKét teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
onDier
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
onDier
792
Es lattal hosszura szabad embereket akinek megerte? Meg nem varhatod el h elsore Mahomes szinten jatszon plKét teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
több mint 1 éve
túl nagyok az igények, a tietek legalább passzol 😄Két teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Jakehomer
több mint 1 éve
Két teljesen vállalhatatlan picket dobott, mélyre semmi, 20 passzból 100 yard pont ugyanaz a híg fos, mint amit megszoktunk a qb posztonHát Young igazából még nagyon nem érett arra, hogy itt játsszon, de legalább lehet hinni valamiben, hogy majd egyszer jó leszSzerintem egyaltalan nem olyan szornyu, elso meccse es az utobbi qbjainkhoz kepest is vallalhatobb.
Jakehomer
onDier
Tepper takarodj!