Atlanta Falcons - New Orleans Saints
3 napja
3 ilyen nyomorék csapatot 😀 😀 😀
3 napja
hát gyönyörű lett ez a 8-9-es sor minta.melyik tie-breaker viszi tovább a Párducokat?
3 napja
Kinek az alapítványának küldenek majd pénzt a Panthers szurkolók? Kirk Kapitányénak?
3 napja
viccesebb lett volna egy kihagyott FG, de ez se volt rossz roncsderbinek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
akkor a Tampa álmoknak vége
3 napja
A top qbk is sirnak sokszor, azt se ertekelem. De mas a zaszloert mutogatas mint h szinleled h mennyire faj.Változni látszik?? Mióta ennyire O-védő szabályok vannak, alig van play ahol egy random wr ne sirna, meg mutogatna, hogy zászló…Hat saints fuggetlen nekem se tetszett h szineszkedett de leg bevallotta. Pont azert szerettem meg ezt a sportot mert itt nem lehet es nem is akarnak szineszkedni es ertelme sincs, de ez is valtozni latszik sajnosLátom a frusztráció negatívan hat az intelligenciára....azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
atapapa
onDier
MC12
3 napja
20 éve nézem a sportot a QB és a WR mindig sírt 😀Változni látszik?? Mióta ennyire O-védő szabályok vannak, alig van play ahol egy random wr ne sirna, meg mutogatna, hogy zászló…Hat saints fuggetlen nekem se tetszett h szineszkedett de leg bevallotta. Pont azert szerettem meg ezt a sportot mert itt nem lehet es nem is akarnak szineszkedni es ertelme sincs, de ez is valtozni latszik sajnosLátom a frusztráció negatívan hat az intelligenciára....azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
atapapa
onDier
MC12
3 napja
wow shough. 😍
3 napja
az mondjuk oda volt rakvanah lássuk az onsidet
3 napja
persze hogy illett volna, de nem biztos hogy a playcall a gond hanem az hogy szimplán balfaszok néha 😀De egy ilyen rb roomal nem jon ossze 3 futasbol itt a first down?! 😀 jo bevallom itt az egesz meccsen hivott playcall frusztracio is bennem van, de azert itt egy first downnal szerintem illetvolna osszejonni futasbol isjó hát nyilván szarok az edzők, nem véletlen hogy nem lesz PO még ebben a hikomat csoportba seAz oke de a moralnak se segit, de amugy is nagyon tre playcallok vannak naluk, rendesen sajnalom oket neha. nem mint ha mi annyira kiralyak lennek, de ebbol az allomanybol ezt kihozniHuu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki beloleúgy vannak vele hogy ha bent van az FG az 2 laszti
onDier
Negritis, a vajda
onDier
de összességében sztem az mondjuk épp jó lépés volt, a saints arra kényszerül hogy ha pontot is szerez utána csinálja meg az onsidet ÉS szerezzen megint pontot
Negritis, a vajda
onDier
3 napja
Változni látszik?? Mióta ennyire O-védő szabályok vannak, alig van play ahol egy random wr ne sirna, meg mutogatna, hogy zászló…Hat saints fuggetlen nekem se tetszett h szineszkedett de leg bevallotta. Pont azert szerettem meg ezt a sportot mert itt nem lehet es nem is akarnak szineszkedni es ertelme sincs, de ez is valtozni latszik sajnosLátom a frusztráció negatívan hat az intelligenciára....azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
atapapa
onDier
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
3 napja
De egy ilyen rb roomal nem jon ossze 3 futasbol itt a first down?! 😀 jo bevallom itt az egesz meccsen hivott playcall frusztracio is bennem van, de azert itt egy first downnal szerintem illetvolna osszejonni futasbol isjó hát nyilván szarok az edzők, nem véletlen hogy nem lesz PO még ebben a hikomat csoportba seAz oke de a moralnak se segit, de amugy is nagyon tre playcallok vannak naluk, rendesen sajnalom oket neha. nem mint ha mi annyira kiralyak lennek, de ebbol az allomanybol ezt kihozniHuu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki beloleúgy vannak vele hogy ha bent van az FG az 2 laszti
onDier
Negritis, a vajda
onDier
de összességében sztem az mondjuk épp jó lépés volt, a saints arra kényszerül hogy ha pontot is szerez utána csinálja meg az onsidet ÉS szerezzen megint pontot
Negritis, a vajda
3 napja
Á, hagyd, nehogy téged is hatalmába kerítsen a frusztráció és negatívan hasson az intelligenciádra 😀Hat saints fuggetlen nekem se tetszett h szineszkedett de leg bevallotta. Pont azert szerettem meg ezt a sportot mert itt nem lehet es nem is akarnak szineszkedni es ertelme sincs, de ez is valtozni latszik sajnosLátom a frusztráció negatívan hat az intelligenciára....azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
atapapa
onDier
3 napja
jó hát nyilván szarok az edzők, nem véletlen hogy nem lesz PO még ebben a hikomat csoportba seAz oke de a moralnak se segit, de amugy is nagyon tre playcallok vannak naluk, rendesen sajnalom oket neha. nem mint ha mi annyira kiralyak lennek, de ebbol az allomanybol ezt kihozniHuu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki beloleúgy vannak vele hogy ha bent van az FG az 2 laszti
onDier
Negritis, a vajda
onDier
3 napja
Hat saints fuggetlen nekem se tetszett h szineszkedett de leg bevallotta. Pont azert szerettem meg ezt a sportot mert itt nem lehet es nem is akarnak szineszkedni es ertelme sincs, de ez is valtozni latszik sajnosLátom a frusztráció negatívan hat az intelligenciára....azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
atapapa
3 napja
nem véletlen nem tartottuk meg estimét
3 napja
Az oke de a moralnak se segit, de amugy is nagyon tre playcallok vannak naluk, rendesen sajnalom oket neha. nem mint ha mi annyira kiralyak lennek, de ebbol az allomanybol ezt kihozniHuu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki beloleúgy vannak vele hogy ha bent van az FG az 2 laszti
onDier
Negritis, a vajda
3 napja
Látom a frusztráció negatívan hat az intelligenciára....azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
3 napja
Huu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki beloleNagyon bízom benne hogy ZR-t elküldik a fenébe
onDier
3 napja
Huu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki beloleúgy vannak vele hogy ha bent van az FG az 2 laszti
onDier
3 napja
Huu a falconsnal is kene azert a fej hullas ez a 3 futas es egy first down se jon ki belole
3 napja
uhhh😅komoly a frusztracio 😊azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
SrBandi
nekem boven eleg, hogy a 2. korben sikerult kihuzni a franchise QB-t, amit a panthersnek 1/1re a fel jovo feladasaval sem sikerult😛
3 napja
azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁Dirr az ostoba fetrengő faszból csak előjött a valódi énje 😀
mate93
3 napja
hát őőő... minden 3. endzone playre lehetne OPI-t dobni 😀idei osztályból ő meg Dart nézett ki úgy sztem
nem érdekel különösebben az eredmény, igazából a szívem mélyén örülnék, ha a Tampa a szezon közepi nagy arccal nem jutna PO-ba, viszont Shough úgy néz ki, mint egy NFL QB, ez nekem elég is így 2026-ra
Gyurma Pappa
Wardba van lehetőség, de ...