Atlanta Falcons - New Orleans Saints
2 napja
mekkorát röhögtem volna, ha koolaidre rádobják ezek után a tauntingot. köze nem volt hozzá, max egy dpit érően és ennek tetejébe elkezd dirty birdözni a hülye állat 😅
2 napja
ki a jobb QB nala jelenleg a csoportban? Baker serulten jatszik, ezert nem ot hibaztatva, de Shough egyertelmuen jobb nala az elmult hetekbenazert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁ez a kijelentés most is nagyon gondolkodás hiányát mutatja 😀 😀
mate93
zekeffron
2 napja
hát őőő... minden 3. endzone playre lehetne OPI-t dobni 😀nem érdekel különösebben az eredmény, igazából a szívem mélyén örülnék, ha a Tampa a szezon közepi nagy arccal nem jutna PO-ba, viszont Shough úgy néz ki, mint egy NFL QB, ez nekem elég is így 2026-ra

2 napja
azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁ez a kijelentés most is nagyon gondolkodás hiányát mutatja 😀 😀
mate93
2 napja
azert nem gondoltam volna 2 honappal ezelott, hogy januarra shough lesz a legjobb QB a csoportban😁
2 napja
Visitors 😀
2 napja
Legtöbb rookie sack idén, JPJ 10,5, második Walker 5,5-el. 😮
2 napja
Pearce is jó fogas volt meg érte a felcserét érte
2 napja
Eddig 10 játékos szerzett tőlünk futott vagy elkapott yardot, abból 7 az ősszel még a gyakorló csapatban volt....
2 napja
Legalább konzisztesen szarok. Az is valami.Spec arra gondoltam, hogy az idegrendszeremnek tesznek jot ezek a dontesek es az h a tegnapi ilyen rossz dobtesek utan nem figyelnek arra h egy challengenel leg tenyleg jo donteseket hozzanakNe örjíts meg, hogy ezeket a bírókat is felhívták, hogy a Tampára kedvező döntéseket hozzanak mert magamhoz nyúlok 😅Tokeletes a tegnapi dontesek utan…Hat ezen latszott ha a fold visszatolta a labdat ez nrm elkapasEzt én se értem, simán látszik, hogy vissza nyomta a föld.
onDier
MC12
onDier
Nem érdekli az nfl-t, hogy melyik nyomorult csapat jut be a po-ba, ebből a csoportból. Egyáltalán, kicsit sem.
MC12
onDier
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
2 napja
Spec arra gondoltam, hogy az idegrendszeremnek tesznek jot ezek a dontesek es az h a tegnapi ilyen rossz dobtesek utan nem figyelnek arra h egy challengenel leg tenyleg jo donteseket hozzanakNe örjíts meg, hogy ezeket a bírókat is felhívták, hogy a Tampára kedvező döntéseket hozzanak mert magamhoz nyúlok 😅Tokeletes a tegnapi dontesek utan…Hat ezen latszott ha a fold visszatolta a labdat ez nrm elkapasEzt én se értem, simán látszik, hogy vissza nyomta a föld.
onDier
MC12
onDier
Nem érdekli az nfl-t, hogy melyik nyomorult csapat jut be a po-ba, ebből a csoportból. Egyáltalán, kicsit sem.
MC12
2 napja
Ezt az utolsó két playt azért megkérdezném az edző bát, mi volt a terv.
2 napja
Ne örjíts meg, hogy ezeket a bírókat is felhívták, hogy a Tampára kedvező döntéseket hozzanak mert magamhoz nyúlok 😅Tokeletes a tegnapi dontesek utan…Hat ezen latszott ha a fold visszatolta a labdat ez nrm elkapasEzt én se értem, simán látszik, hogy vissza nyomta a föld.
onDier
MC12
onDier
2 napja
Tokeletes a tegnapi dontesek utan…Hat ezen latszott ha a fold visszatolta a labdat ez nrm elkapasEzt én se értem, simán látszik, hogy vissza nyomta a föld.
onDier
MC12
2 napja
Hat ezen latszott ha a fold visszatolta a labdat ez nrm elkapasEzt én se értem, simán látszik, hogy vissza nyomta a föld.
onDier
2 napja
Hat ezen latszott ha a fold visszatolta a labdat ez nrm elkapas
2 napja
Ott van Bijan a keretedben? Dobáltasd Kirk kapitányt! Érdekes elképzelés.Ezt en se ertem
MC12
2 napja
Ott van Bijan a keretedben? Dobáltasd Kirk kapitányt! Érdekes elképzelés.
2 napja
tyler shough egy jo QB 😊
2 napja
par ev mulva vicces trivia kerdes lenne, hogy kik jatszottak ma a saints offenseben😅 1-2 jatekosrol meg a sajat anyja sem hallott szerintem
2 napja
ha nem szállt volna el a net ez lett volna a mai program úgy búcsúzóul a szezontól. valaki fogja odafent a kezem...napazdmeg, megjavították 😀
peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Hol vannak a panthers funok? Azt hittem tömegesen lesznek itt és szurkolnak 1000-rel a falconsnak 🤔😂Kiegve de szurkolunk 😀
Midnight
2 napja
ha nem szállt volna el a net ez lett volna a mai program úgy búcsúzóul a szezontól. valaki fogja odafent a kezem...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...