Atlanta Falcons - Tampa Bay Buccaneers
több mint 9 éve
Midnight
1 218
Grat a Bucs-nak, és nem mondok semmit a bírókra
több mint 9 éve
teljesen mindegy, lehet bírózni, de 4 turnover a redzoneban. felesleges tovább ragozni.
több mint 9 éve
jövő héten a szenvedő 49ers...ellenünk fognak feltámadni..
több mint 9 éve
Grat kalózok.Btw a zebrák kerüljenek vérfertőzéses kapcsolatba a saját édesanyjukkal.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Megérdemelt vereség volt. Kíváncsi vagyok hogy mikor mászunk ki a gödörből.
több mint 9 éve
nyílván ennyi turnover után ne ugassunk, de a tampa folyamat kapta a gyenge dpi ket, ez a végén meg hardynál kimerítette a fogalmát, mégse sárgáztak. kapják be a f*sztgrat a tampának
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
kurva gyorsan felejtsük el ezt a meccset.ezt írjuk egy hónapja mindre, ennyit már nem lehet elfelejteni
Kenny
több mint 9 éve
Midnight
1 218
Megérdemelte a Bucsöszintén egyik csapat se érdemelte volna meg :/ és azért ennyi zászot ránk dobni :/
Jakehomer
több mint 9 éve
Megérdemelte a Bucshagyjuk már... nyilván én is ezt mondanám, ha panthers logó lenne a nevem mellett, de ezt egyik csapat se érdemelte meg.
Jakehomer
több mint 9 éve
Midnight
1 218
ilyenkor nem fumble és még zászlót se kaptunk 😀
több mint 9 éve
fumble amit nem vesztönk el wtf?
több mint 9 éve
nem bánnám ha néznénk 10 yardnál messzebbre is
több mint 9 éve
Ebbe miafasz volt a DPI???szánalom...
empty taxi
dobunk egy intet azt vége is.
elbukjuk az összes csoportmeccset, nehogy jó legyen a végén esetleg holtversenynél...
több mint 9 éve
Midnight
1 218
Na most kiderül, hogy mit tud a Bucs D 😊vagy az Atlanta O 😀
Jakehomer
több mint 9 éve
Na most kiderül, hogy mit tud a Bucs D 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ebbe miafasz volt a DPI???
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Vieri
383
Köpés ez a védelem
több mint 9 éve
Midnight
1 218
és persze nem is tudtam mi hiányzik 😀
több mint 9 éve
ez a 3. droppolt pick ebben a driveban.
több mint 9 éve
Thrasher
1 100
tuti benne van a túlreagálás is, de még időkérés nélkül is azt mondom, hogy többet nyerhettünk a döntéssel, mint amit veszthettünkAz egész pályán időkérés nélkül? Meg eléggé rezgett a léc a Falcons O-nál. Egyszerűen a múlt heti faszkodásra való túlreagálás volt ez a döntésezzel a secondaryvel? tiszta ügy volt, hoyg végigmennek rajtunkna, Lovie életében nem lesz többet aggresszív 😊Most mondjuk nem is éreztem indokoltnak a nekimenést saját térfélen egy TD előnynél.
Thrasher
Jakehomer
Thrasher
Jakehomer
Szerkesztette: Thrasher
több mint 9 éve
Az egész pályán időkérés nélkül? Meg eléggé rezgett a léc a Falcons O-nál. Egyszerűen a múlt heti faszkodásra való túlreagálás volt ez a döntésezzel a secondaryvel? tiszta ügy volt, hoyg végigmennek rajtunkna, Lovie életében nem lesz többet aggresszív 😊Most mondjuk nem is éreztem indokoltnak a nekimenést saját térfélen egy TD előnynél.
Thrasher
Jakehomer
Thrasher
Tepper takarodj!