Baltimore Ravens - Cleveland Browns
több mint 2 éve
DPJ legalabb nem serult bele.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
HC OC repüljön vigyék Draket is, miért ő fut?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Norbi180
676
Elnézést tévedtem ,visza nézve igazad van, tényleg blokkolták, csodálkoztam is hogy ilyen szar a rugásAzt a kurva, 80 éves öreganyám nagyobbat tud belerugni, életemben nem látam ilyen szar rugásthát akk vegyed is fel öreganyád szemüvegét me blokkoltátok
Norbi180
P@trik
Szerkesztette: Norbi180
több mint 2 éve
KeyG
9 492
A 68 as mozgott azt mondják az elemzők, de én nem láttam.Az OPI-ra azt mondtam hát rendben, volt nálunk DPI amit szintén ide adtak, de nem igen volt az. Fájt persze, de még bíztam a FG-ben. De ez a call wtf volt?Ti lattatok mozgást az O oldalon a büntetésnèl?Nem
Benibácsi
KeyG
Drip
több mint 2 éve
Az OPI-ra azt mondtam hát rendben, volt nálunk DPI amit szintén ide adtak, de nem igen volt az. Fájt persze, de még bíztam a FG-ben. De ez a call wtf volt?Ti lattatok mozgást az O oldalon a büntetésnèl?Nem
Benibácsi
KeyG
több mint 2 éve
Azt a kurva, 80 éves öreganyám nagyobbat tud belerugni, életemben nem látam ilyen szar rugásthát akk vegyed is fel öreganyád szemüvegét me blokkoltátok
Norbi180
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Azt a kurva, 80 éves öreganyám nagyobbat tud belerugni, életemben nem látam ilyen szar rugástNorbi, Harrison blokkolta
Norbi180
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Ti lattatok mozgást az O oldalon a büntetésnèl?Nem
Benibácsi
több mint 2 éve
Norbi180
676
Azt a kurva, 80 éves öreganyám nagyobbat tud belerugni, életemben nem látam ilyen szar rugást
több mint 2 éve
Az Brows-osabb volt mikor a Barnak FG-jat hordtuk vissza TD re, de ez is eleg bena W lesz. Ha lesz.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Ti lattatok mozgást az O oldalon a büntetésnèl?
több mint 2 éve
Hogy lehet még elbaszni innen?Eladott labda. 😀
KeyG
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Hogy lehet még elbaszni innen?pick6
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Hogy lehet még elbaszni innen?
több mint 2 éve
Ennyi vóóót.
több mint 2 éve
Ilyet en is rugok
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Ez kinel volt OPI? 😳Nem.is kellett.volna sima elkapas lett.volna. Petersnek esélye nem volt.
RedFive
több mint 2 éve
Ezt köszönjük meg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Ez kinel volt OPI? 😳