Baltimore Ravens - Los Angeles Rams
11 hónapja
Imitheking
1 881
Latvanyosan nem dobnak iden st flageket, pedig itt is volt egy ordas block in the back. Nyolcvanvalahanyas jatekos volt.
11 hónapja
Csak egy oklahomai cowboy kellett e vegen. 😁
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 hónapja
Tdog
653
Na jooooo jott a mixxxx
11 hónapja
Benibácsi
780
Agyam eldobom
11 hónapja
Majdnem sirok. 😅
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
11 hónapja
R4v3N
147
GG
11 hónapja
Az mi volt 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Aztakurva, miracle v2.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
R4v3N
147
Lool
11 hónapja
Kampman
28 166
Jön a szezon első x-e. 😀Tucker csak berúg majd egyet, akár 50+ról is
balintbaba
11 hónapja
Jön a szezon első x-e. 😀
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Benibácsi
780
Végig mentünk rövid passzokkal. Itt meg elbasszuk egybol
11 hónapja
Benibácsi
780
Miért kell a hosszú passz?
11 hónapja
Tdog
653
Hogy van most az OT rule? Ha elso drive TD akkor vege?
11 hónapja
gedam
5 866
a td drivenál csak passzoltunk, úgy hogy az idővel is játszani kellett volna. vegyük elő a futást.
11 hónapja
Iden mar vesztettunk egy hosszabbitast. Kosz megvolt, nem kerunk meg egyet.
11 hónapja
Nem akarom tudni. 😀Hámfri bazdmeg.Mennyit fizet neki a csapat idén?
Zsellér van de Vrij
Benibácsi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
11 hónapja
Hámfri bazdmeg.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
11 hónapja
idióták bazdmeg.
11 hónapja
gedam
5 866
de jó hogy visszajött hámfri
11 hónapja
Micsoda végjáték 😁
11 hónapja
Stafford alul dobtad mehh