Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Azért olyanra nem emlékszem, hogy az eredménykövetőben Pit-Bal meccsen ne lett volna Ravens drukker.
több mint 10 éve
Két láb bent volt,és végig birtokolta. Na mindegy.sajna a második lépésnél már nem volt teljesen bitrokában, csúszott lefele a labda...
Blitzburgh
több mint 10 éve
Mostmár jöhetne egy stop a D-től
több mint 10 éve
Két láb bent volt,és végig birtokolta. Na mindegy.
több mint 10 éve
nem TD .-(
több mint 10 éve
Innen úgy tünt,meg.
több mint 10 éve
úgy tűnik megadták
több mint 10 éve
Ez megvolt?
több mint 10 éve
Néha kijön a lépés,ez kétségtelen de a 31-ik a pass def.ünk.az se a véletlen műve.Ez a sec ennyire jó. A fele nem NFL szint a másik fele nem Steelers szint.az előző drive alapján tényleg így tűnik, viszont múlt héten ugyanez az egység lenullázta az ennél lényegesen jobb Broncos O-t a második félidőben
Blitzburgh
Shilkor
több mint 10 éve
Ez a sec ennyire jó. A fele nem NFL szint a másik fele nem Steelers szint.az előző drive alapján tényleg így tűnik, viszont múlt héten ugyanez az egység lenullázta az ennél lényegesen jobb Broncos O-t a második félidőben
Blitzburgh
több mint 10 éve
Ez a sec ennyire jó. A fele nem NFL szint a másik fele nem Steelers szint.
több mint 10 éve
több tisztelet kellene, de ezt elmondtam a topikban is.,,,meglátjuk.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
ma is aludni fog a D az első félidőben? kabaré, hogy Mallett is franchise QB-nak néz ki ellenünk eddig, a liga leggyengébb WR-állományával
több mint 10 éve
picit nagyképűnek érzem a csapatot valamiért.
több mint 10 éve
Mikor kiírták,hogy a hollók nem szereztek időtlen idők óta TD-t az első drive-ból,tudtam hogy ma meglesz..
több mint 10 éve
szépen átjöttek rajtunk .-(
több mint 10 éve
parádés a 3rd down védekezésünk megint....
több mint 10 éve
tipikus tomlin faszság.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
mé nem lehet FG-t rúgni?mert tökösek vagyunk .-(
Shilkor
több mint 10 éve
Ezért kár volt..
több mint 10 éve
mé nem lehet FG-t rúgni?
több mint 10 éve
Csak futunk