Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Tudjuk mit bukhatunk, ez nem elég a felpörgéshez?!
több mint 10 éve
miért is nehéz?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
nehéz felpörögni egy ilyen meccsre, de könyörgöm, "ősi" rivális, ha most kikapunk és a Jets behúzza, akkor az a szánalom magasfoka
több mint 10 éve
4. és 1-re nem FG hanem rámegyünk és nincs meg, D nincs a pályán, Ben int. Csak a futás megy eddig.
több mint 10 éve
Sziasztok! Egy kis összefoglalót kérhetek, mi okozza ezt a szánalmas eredményt?mind az O, mind a D úgy játszik mint múlt héten az első félidőben...
Szokol
több mint 10 éve
Sziasztok! Egy kis összefoglalót kérhetek, mi okozza ezt a szánalmas eredményt?Első félidő.
Szokol
több mint 10 éve
Sziasztok! Egy kis összefoglalót kérhetek, mi okozza ezt a szánalmas eredményt?
több mint 10 éve
szétpasszolnak minket
több mint 10 éve
még sok idő van, de ez a meccs egyelőre egészében garbage time-nak tűnik
több mint 10 éve
Nagyon nem vagyunk ott fejben
több mint 10 éve
gedam
6 459
màsodik felesben felraktok majd 28 pontot, mi meg 3-at, nyugi..
több mint 10 éve
faszomat má Ben
több mint 10 éve
Most pipa a Ben homály!
több mint 10 éve
Ne itt basszuk már el az évet, könyörgöm!
több mint 10 éve
Horse Hair...
több mint 10 éve
Horse Collar?!
több mint 10 éve
gyk. nulla a védelem.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 10 éve
Szevasztok sajnos nem tudom nezni a meccset, csak eredmenyt kovetem, nagyon szar a D? Mer latom h jo hosszu driveokat vezetnek
több mint 10 éve
A védelmünk ismét egy nagy nudli.. Remélem Butler papa felrázza őket..
több mint 10 éve
ÜdvAzért olyanra nem emlékszem, hogy az eredménykövetőben Pit-Bal meccsen ne lett volna Ravens drukker.Én sem
bcsarli
BaltimoreDefense
több mint 10 éve
nincs meg a 3rd végre
több mint 10 éve
Azért olyanra nem emlékszem, hogy az eredménykövetőben Pit-Bal meccsen ne lett volna Ravens drukker.Én sem
bcsarli
több mint 10 éve
Azért olyanra nem emlékszem, hogy az eredménykövetőben Pit-Bal meccsen ne lett volna Ravens drukker.biztos ők is IR-en annak
bcsarli