Buffalo Bills - Green Bay Packers
több mint 2 éve
Örülök, hogy nevetgélnek a kispadon. Akkor én miért legyek dühös...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 469
remélem rodgers elmegy egy értelmesen irányított franchise-ha és nyer még egy gyűrűt
több mint 2 éve
Késő...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 469
74 yard, miközben még mindig áthajítja a pályát az öreg. hm gute lehet kéne valaki aki elkapja azokat a szájbakúrt labdákat, te ostoba fasz 🙃
több mint 2 éve
Milyen béna ez a Bills qb, csoda hogy vezetnek 😛
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
favre
125
a-rod megidéz ide a komment szekcióba akkora egy szerencsétlen. beledobja a sáncba rögtön 😅
több mint 2 éve
Abban azért reménykedtem, hogy nem lesz annyira sima, amennyire lett.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
amikor kell megállítanak, amúgy meg lepörgettük az órát,
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
fúj de kellemetlen
több mint 2 éve
nando89
3 865
Az időt jól öljuk h ful kiütés ne legyen
több mint 2 éve
pecsi92
504
Ezen a meccsen is látszik, hogy totál érthetetlen volt eddig nem etetni a futóinkat szarásig.
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
Ezek szerint mi nem vagyunk átlagosak.Egy átlagos nfl csapatban Tonyan kiegészítő ember lenne Deguara meg practice squad...Szerintem Deguara is bevethető lenne, Tonyan meg pláne.Azt nem értem, hogy - ha már egyszer a WR-sor olyan, amilyen, eltekintve a Doubs-TD-től - miért nincs TE-játék?!Van NFL szinten értelmezhető TE-ünk? Lewis blokkol, Deguara gazdagítja a kiváló pickjeink nem kis sorát. Tonyan meg eléggé ilyen meh kategória. Nem egyszer úgy kocog, hogy látszik fogalmam sincs a játékról. Elkapásban átlag alatti. De legalább ő is sérülékeny.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Egy átlagos nfl csapatban Tonyan kiegészítő ember lenne Deguara meg practice squad...Szerintem Deguara is bevethető lenne, Tonyan meg pláne.Azt nem értem, hogy - ha már egyszer a WR-sor olyan, amilyen, eltekintve a Doubs-TD-től - miért nincs TE-játék?!Van NFL szinten értelmezhető TE-ünk? Lewis blokkol, Deguara gazdagítja a kiváló pickjeink nem kis sorát. Tonyan meg eléggé ilyen meh kategória. Nem egyszer úgy kocog, hogy látszik fogalmam sincs a játékról. Elkapásban átlag alatti. De legalább ő is sérülékeny.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
nando89
3 865
Ez egy szép drive voltJah ma van egy jó támadó tervünk meg ha limitált is , de lehet vele haladgatni … de semmit nem ér mert vedelem botrány .
pecsi92
több mint 2 éve
pecsi92
504
Ez egy szép drive volt
több mint 2 éve
Szerintem Deguara is bevethető lenne, Tonyan meg pláne.Azt nem értem, hogy - ha már egyszer a WR-sor olyan, amilyen, eltekintve a Doubs-TD-től - miért nincs TE-játék?!Van NFL szinten értelmezhető TE-ünk? Lewis blokkol, Deguara gazdagítja a kiváló pickjeink nem kis sorát. Tonyan meg eléggé ilyen meh kategória. Nem egyszer úgy kocog, hogy látszik fogalmam sincs a játékról. Elkapásban átlag alatti. De legalább ő is sérülékeny.
nagylaza, főpohárnok
twitch(4thline)
több mint 2 éve
Azt nem értem, hogy - ha már egyszer a WR-sor olyan, amilyen, eltekintve a Doubs-TD-től - miért nincs TE-játék?!Van NFL szinten értelmezhető TE-ünk? Lewis blokkol, Deguara gazdagítja a kiváló pickjeink nem kis sorát. Tonyan meg eléggé ilyen meh kategória. Nem egyszer úgy kocog, hogy látszik fogalmam sincs a játékról. Elkapásban átlag alatti. De legalább ő is sérülékeny.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Azt nem értem, hogy - ha már egyszer a WR-sor olyan, amilyen, eltekintve a Doubs-TD-től - miért nincs TE-játék?!
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 822
Jones-nak jó a kedve szerintem mi se szomorkodjunk. Szereztünk pontokat.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Fel! Támadunk!Azt a TD elkapást jól raktározzuk el az emlékeinkbe. Mert könnyen az lehet a szezon csúcspontja.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
nando89
3 865
Elképesztően szánalmas ez a vedelem , amiben 7 első kor van … ennél azért ebből többet kene kihozni , mert jelenleg mint a fej nélküli kakas rohangálunk csak össze vissza .
több mint 2 éve
Ezt nem hiszem el.