Buffalo Bills - New England Patriots
1 feliratkozó
több mint 5 éve
De idén egyáltalán nem megy a futás ezzel a fallal a Pats-nek..Új center, csere cseréje LT, No Develin, No Gronk..Nincsenek blokkok, nincsenek lyukak Misinek..😔3.35-nél futottunk volna egyet, utána mégegyet, lehet, hogy összejön a 1st down, game over, erre dobatunk kettőt TB-vel!Egyik oldalon sem megy jól a passz, de nem futnak. Most már a Buffalonak nem praktkus, de eddig lehetett volna....
NB2
A Patsnek meg csak futnia kellett volna ebben a negyeben....
csi77
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Mason is kapjon egy duplàt a popobaVért ivott a Bills köszi Brady&Ofal.... Ha kikapunk a D faszra hùzza az OtMcDaniels Brady sorrendben
ParadSEC
ThundersNFL
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
1 pálesz melléAkkor mára ezt engedd el, bonts egy sört 😀Ellene játszom fantasyban 😕lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labdaEngem Chubb átküldött ide 😀
Drip
cikesz
jamaicababa
cikesz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Vért ivott a Bills köszi Brady&Ofal.... Ha kikapunk a D faszra hùzza az OtMcDaniels Brady sorrendben
ParadSEC
Draft
több mint 5 éve
cikesz
590
Akkor mára ezt engedd el, bonts egy sört 😀Ellene játszom fantasyban 😕lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labdaEngem Chubb átküldött ide 😀
Drip
cikesz
jamaicababa
több mint 5 éve
Vért ivott a Bills köszi Brady&Ofal.... Ha kikapunk a D faszra hùzza az Ot
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Az cumiEllene játszom fantasyban 😕lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labdaEngem Chubb átküldött ide 😀
Drip
cikesz
jamaicababa
Draft
több mint 5 éve
Engem a stream 😀lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labdaEngem Chubb átküldött ide 😀
Drip
cikesz
több mint 5 éve
Ellene játszom fantasyban 😕lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labdaEngem Chubb átküldött ide 😀
Drip
cikesz
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
cikesz
590
lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labdaEngem Chubb átküldött ide 😀
Drip
több mint 5 éve
Itt INT kell megint..Ez a zóna nem jött be.
kyobalu
több mint 5 éve
3.35-nél futottunk volna egyet, utána mégegyet, lehet, hogy összejön a 1st down, game over, erre dobatunk kettőt TB-vel!Egyik oldalon sem megy jól a passz, de nem futnak. Most már a Buffalonak nem praktkus, de eddig lehetett volna....
NB2
A Patsnek meg csak futnia kellett volna ebben a negyeben....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
és ismét emlékezzünk Gost kihagyott XP-jére
több mint 5 éve
lol én ilyen szar Browns meccset nézek miközben a Billsnél a labda
több mint 5 éve
Ricsi nagyon szurkol a 1st seed KansasnekAmelyik éppen vesztésre áll...
ThundersNFL
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
mostantól nincs punt
több mint 5 éve
Ez az O# reggelig játszik akkor sem szerez pontot..Nagyon szar napja van mindenkinek..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 5 éve
Ricsi ne már...
Draft
több mint 5 éve
3.35-nél futottunk volna egyet, utána mégegyet, lehet, hogy összejön a 1st down, game over, erre dobatunk kettőt TB-vel!
több mint 5 éve
Ricsi nagyon szurkol a 1st seed Kansasnek
Draft
több mint 5 éve
Imitheking
1 882
Eselytelen passzok. De mar 3 negyed ota...
több mint 5 éve
Jajj Ricsi kussolj már egy kicsit 😕
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
faxért nem futunk 3-at, hogy pörögjön az idő?????