Buffalo Bills - New England Patriots
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
2 rohadt yardot nem sikerült futniNem is azzal van a baj...hanem miért 3-ra hozzuk be White-ot? Ha meg már behozzuk akkor miért nem próbálunk meg vele egy rohadt checkdown passzt... vagy egy Newton futást.
NB2
Ez most szerintem túl lett gondolva.
több mint 4 éve
Szervusztok! Milyen a meccs? Eddig nem sokat láttam belőle. De a feliratot igen, hogy 2000 óta először maradtunk a múlt meccsen RZ trip nélkül. Most is így alakul, úgy látom.A multkorinál jobb.De szar.
Burkus
több mint 4 éve
néha úgy érzem bármelyikünk jobb O cord lenne
több mint 4 éve
Szervusztok! Milyen a meccs? Eddig nem sokat láttam belőle. De a feliratot igen, hogy 2000 óta először maradtunk a múlt meccsen RZ trip nélkül. Most is így alakul, úgy látom.
több mint 4 éve
2 rohadt yardot nem sikerült futni
több mint 4 éve
ez mi volt?
több mint 4 éve
védelem kezd életjeleket mutatni
több mint 4 éve
Ez szép volt
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
tök jó, hogy néztek statisztikákat és kiszúrtak olyan dolgot amiben kevés volt, de miért pont a rohadt büntiket nézték ki maguknak?????Próbáltuk a sikeres passzokat is de ez utóbbi könnyebbnek tűnt gondolom... 😛
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
tök jó, hogy néztek statisztikákat és kiszúrtak olyan dolgot amiben kevés volt, de miért pont a rohadt büntiket nézték ki maguknak?????
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
Vajon a Bils mikor jön rá,hogy kizárólag Meyerst kellene megfognia...?Ez jutott eszembe nekem is 😀
kolok1972
Szerintem még meg vannak zavarodva... 😀
több mint 4 éve
Jó,3 pont megvan ,Off befejezte... 😊
több mint 4 éve
Béna ez a Bills mert nem tudott minket lenullázni 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Na de van pontunk végre
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Nem, csak találtunk még egyet...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 4 éve
Mi van elfogytak a 3 és hosszús futóplayek hogy időt kellett kérni? 😕
több mint 4 éve
szopatjuk magunkat ezekkel a rohadt büntikkel
több mint 4 éve
Vajon a Bils mikor jön rá,hogy kizárólag Meyerst kellene megfognia...?
több mint 4 éve
Meyers day
több mint 4 éve
Amíg nem lesz reális passz veszély addig minden csapat az alap védelmét fogja a pályán hagyni és fogja a futást... Nem atomfizika ez... 😛
több mint 4 éve
Mondjuk nem látom az összefüggést,de okAz egyetlen csapat vagyunk az egész NFL-ben akik nem csináltak pontot sem az első negyedekben... Nagyon gázaz elmúlt 20 évben nyertünk 6 SB-t...leszarom az első negyedes statisztikákat 😊
kolok1972
gordon
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 012
Az egyetlen csapat vagyunk az egész NFL-ben akik nem csináltak pontot sem az első negyedekben... Nagyon gázMost miér, egyik SB-ben sem, gyász egy csapat 😀
kolok1972
több mint 4 éve
Az egyetlen csapat vagyunk az egész NFL-ben akik nem csináltak pontot sem az első negyedekben... Nagyon gázaz elmúlt 20 évben nyertünk 6 SB-t...leszarom az első negyedes statisztikákat 😊
kolok1972
több mint 4 éve
Az egyetlen csapat vagyunk az egész NFL-ben akik nem csináltak pontot sem az első negyedekben... Nagyon gáz
több mint 4 éve
Newtonnak borzasztóak ezek a táncikálásai... Maroney legszebb éveit idézi