Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
lehet hogy letöltöm a nagyar közvetítést, hogy röhögjek
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Reggio1914
1 369
Tavaly is így kezdtünk 🙂
több mint 3 éve
Klemó
5 498
Heyward man of the match nálam!Hát az Ingram-Watt páros legalább annyit tett hozzá, ha nem többet. Elképesztő volt az a nyomás, amit csináltak középen persze a Heyward vezette DL-lel.
Szokol
De no. Ez a SEC is feljavult a másodikra. Sutton és Fitz is ott volt a szeren....élvezet volt a D-t nézni az biztos.
több mint 3 éve
prérifarkas
597
Hát lehet őket nem szeretni viszont megannyi pozitív alapszakaszt nem lehet elvenni tőlük.Gratulálok! A védelmeteket szeretem, régen is szerettem, de a BB Tomlin párost nagyon nem.......Az a fájdalom, hogy ez a védelem többet érdemel ennél a duplafejű, túlértékelt Röfinél....😕No de kérem így beszélni?
csi77
prérifarkas
csi77
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 3 éve
Én mondtam hogy ezt megnyerjük.
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Fasza szezonnyitó meccs, remélem ugyanilyen jó lesz a folytatás is. 😮
több mint 3 éve
Heyward man of the match nálam!
több mint 3 éve
Get the party started! 😀
több mint 3 éve
Grat!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Onside
több mint 3 éve
53 yardrol berugtak.4 masodperc van hatra.Baszod, a Cicuskák meg meggyepálják a vikingeket...2 perc van hatra es a vikes most kapta vissza a labdat... 3 pont hatrany...
Szokol
RedFive
Vikes a Cinci 35 yardosan.
Ebbol FG proba lesz.
RedFive
Dontetlen.
Hosszabbitas.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
nem értem miért nem rugják rá mostAzt én sem, lehet nyerni akarnak...
Tarsi
több mint 3 éve
Tarsi
1 232
nem értem miért nem rugják rá most
több mint 3 éve
Gratulálok! A védelmeteket szeretem, régen is szerettem, de a BB Tomlin párost nagyon nem.......Az a fájdalom, hogy ez a védelem többet érdemel ennél a duplafejű, túlértékelt Röfinél....😕No de kérem így beszélni?
csi77
prérifarkas
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
4 masodperc van hatra.Baszod, a Cicuskák meg meggyepálják a vikingeket...2 perc van hatra es a vikes most kapta vissza a labdat... 3 pont hatrany...
Szokol
RedFive
Vikes a Cinci 35 yardosan.
Ebbol FG proba lesz.
több mint 3 éve
Még egy TD utáni jó onside-al baj lehet
több mint 3 éve
3. fumblet ússzák meg.
több mint 3 éve
astroid
560
Eddig ez a Dupree Ingram csere biztató 😀
több mint 3 éve
Klemó
5 498
Ha nem kértük a büntit miért nem ment az idő???????
több mint 3 éve
Mi is jók vagyunk, verjük a tavalyi főcsoportdöntőst!Baszod, a Cicuskák meg meggyepálják a vikingeket...Nagyon erős lesz idén a csoport, a szokásosnál is, mert a Browns meg a Bengals is jól építkezett.
Szokol
tenorx
több mint 3 éve
Szóval azt mondod, hogy érik a Varjaknak a csoport negyedik helye?Baszod, a Cicuskák meg meggyepálják a vikingeket...Nagyon erős lesz idén a csoport, a szokásosnál is, mert a Browns meg a Bengals is jól építkezett.
Szokol
tenorx
több mint 3 éve
Baszod, a Cicuskák meg meggyepálják a vikingeket...2 perc van hatra es a vikes most kapta vissza a labdat... 3 pont hatrany...
Szokol