Carolina Panthers - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Gyuri34
101
nem a tudasa miatt. hanem mert nem tud mar nagyot dobni, a fogas miatt. és kiesmerhető lenne jővőre.90% . furcsa ha lenne nem. már utodja is megvan. De nem rajta mulik sztem hanem Denveren mit kernek tole. kezdő nem lesz, padozni me találnak mást is.változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.Most hány %-ot adnál annak hogy Manning visszavonul? 1 éve azt mondtad 60%, ez hogy változott idénre?
Gyuri34
mustaine
Gyuri34
több mint 8 éve
ilyen magas szintű kreativitáshoz én kevés vagyok, de megtisztelszCAM-V-Pa te ötleted vagy átvetted?
Höri
Kampman
több mint 8 éve
a, a, a, a, a, a, a, a, a90% . furcsa ha lenne nem. már utodja is megvan. De nem rajta mulik sztem hanem Denveren mit kernek tole. kezdő nem lesz, padozni me találnak mást is.változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.Most hány %-ot adnál annak hogy Manning visszavonul? 1 éve azt mondtad 60%, ez hogy változott idénre?
Gyuri34
mustaine
Gyuri34
az, az, az, az, az, az, az
Tessék, egy kis ajándék. Ingyen van, használd őket nyugodtan a későbbiekben! 😉
több mint 8 éve
Undorító, amit Cammel kapcsolatban leművelt Ricsi és Sanyi, nagyon zavart végig.
több mint 8 éve
Gyuri34
101
egy Cutler Manning cserébe benne lennék. uanyit keresnek. 😀
több mint 8 éve
harras
515
Grat az ellenfélnek. Nálunk a lelki felkészítésen még javítani kell.
több mint 8 éve
Gyuri34
101
90% . furcsa ha lenne nem. már utodja is megvan. De nem rajta mulik sztem hanem Denveren mit kernek tole. kezdő nem lesz, padozni me találnak mást is.változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.Most hány %-ot adnál annak hogy Manning visszavonul? 1 éve azt mondtad 60%, ez hogy változott idénre?
Gyuri34
mustaine
több mint 8 éve
Megint az alapszakasz-elsők jutottak be az SB-re. ------> Felesleges a playoffszavazni kéne egy top25-öt aztán a végén bowlok
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 166
Megint az alapszakasz-elsők jutottak be az SB-re. ------> Felesleges a playoff
több mint 8 éve
SB-re átváltok Panthers szurkolónak, hátha bejön a jinx.nekem tavaly bejött a seahawksszal 😊
Rozo
több mint 8 éve
SB-re átváltok Panthers szurkolónak, hátha bejön a jinx.
több mint 8 éve
Nem tudom, volt-e már olyan csapat, ami akkora érzelmi plusszal megy az SB-re, mint ez a PanthersRavens
Kampman
több mint 8 éve
Kampman
28 166
Nem tudom, volt-e már olyan csapat, ami akkora érzelmi plusszal megy az SB-re, mint ez a Panthers
több mint 8 éve
változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.Most hány %-ot adnál annak hogy Manning visszavonul? 1 éve azt mondtad 60%, ez hogy változott idénre?
Gyuri34
több mint 8 éve
Kampman
28 166
változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.ember, azt a bizonyos kommentet már soha nem fogod felülmúlni 😊
Gyuri34
több mint 8 éve
Gyuri34
101
Palmernek ez volt legjobb eve. sztem ne egy mecs alapján itélkezetek.
több mint 8 éve
Na CP dobjon még egy INT-et, legyen meg a rekord...
több mint 8 éve
változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.Aranyköpésekbe!
Gyuri34
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
de legalább a legutóbbi pár playoff vereségünk hatalmas alázás volt...
több mint 8 éve
Gyuri34
101
változik nagyon minden evbe jatek. faLAK döntenek elmindent, sztem.irányitomax10% marcsak. ha nem int dob, akkor se lenne meg elorehaladas.