Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 8 éve
8.5 perces drive utan, ugyanugy 3 possession maradt a kulonbseg.Ennek a FG-nak nem volt sok ertelme..pont neked kell magyarázni , fantasy...
Igor
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Kalil kidöglött, fasza
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Chris Scott a center? Hát akkor még van lejjebb a falnak
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ennek a FG-nak nem volt sok ertelme..pont neked kell magyarázni , fantasy...
Igor
több mint 8 éve
Ennek a FG-nak nem volt sok ertelme..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nagyot játszik a D. Persze a Chiefs offense után gyerekjáték a Saints ellen 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Érdekes, hogy szinte csak Bradberryre dobál a saintsBradbarry olyan gyors, hogy mindenhol ott van
Jakehomer
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Érdekes, hogy szinte csak Bradberryre dobál a saintsJah, langyi mustaine túl hypeol-ta a héten. Pofára kell ejteni.
Jakehomer
több mint 8 éve
Érdekes, hogy szinte csak Bradberryre dobál a saints
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Na menny a faszomba ez mi
több mint 8 éve
Csak sikerült kinyögni mi van 😊
több mint 8 éve
De kövér ujjai vannak Cam-nek. Mint Eddie Murphy-nak abban a dagadt feka családos filmben ahol folyton finganak.
több mint 8 éve
Amikor reménykedtem Stew futásokban, nem -5 yardosokra gondoltam. Ezek a Panthers blokkolások ...
több mint 8 éve
Meglatjuk.. szerintem itt meg a negyedik negyedben szoros lesz a meccs..Max garbage time-ban dobja megEzt nem tudja meg brees se visszahozniMivel ellenem jatszik az egyik ligaban, biztos lesz 3 TD-je masodik felidoben.
Janek
Az, hogy ez eleg lesz-e.. azt nem tudom.
Igor
Janek
Rajna keresett amugy, irjal a div 1-es topicba... 😛 plane hogy most mar erre a hetre mindegy, mi lesz Stuparral.
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Azé Bradberry nagy király, segít Camnek húzni a statjaitRöhögnék ha a mai meccs után nem lenne 53as keretben 😀
mustaine
több mint 8 éve
Max garbage time-ban dobja megEzt nem tudja meg brees se visszahozniMivel ellenem jatszik az egyik ligaban, biztos lesz 3 TD-je masodik felidoben.
Janek
Igor
több mint 8 éve
Ezt nem tudja meg brees se visszahozniMivel ellenem jatszik az egyik ligaban, biztos lesz 3 TD-je masodik felidoben.
Janek