Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 8 éve
Vazze Philly...Hát ezzel nem sok mindent tudott volna csinálni.
gabokocka
több mint 8 éve
Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
több mint 8 éve
Vazze Philly...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
több mint 8 éve
Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.
több mint 8 éve
Szerencsér előtte is komálta.Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a muteKedvesnek kellett volna lennie az SB előtti interjúknál
gabokocka
Kampman
Nagyon tetszik a D a liga egyik legjobb offense ellen.
több mint 8 éve
Másolnak azok a melegek ...Ha te lennél Rivera, akkor nem 4-6al állnék fantasyban !Pont igy all a Chargers is.
Sixo
ulpianus
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a muteKedvesnek kellett volna lennie az SB előtti interjúknál
gabokocka
több mint 8 éve
Ha te lennél Rivera, akkor nem 4-6al állnék fantasyban !Pont igy all a Chargers is.
Sixo
több mint 8 éve
Ha te lennél Rivera, akkor nem 4-6al állnék fantasyban !Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a muteEgy ideig zavart, de most már kimondottan szórakoztat.
gabokocka
Az elején ezt vajon miért nem lehetett megcsinálni? Nincs az az isten, hogy a Saints ellen három (négy) kísérletből nem visszük be egy yardról.
Jakehomer
Szerkesztette: Sixo
több mint 8 éve
Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a muteEgy ideig zavart, de most már kimondottan szórakoztat.
gabokocka
Az elején ezt vajon miért nem lehetett megcsinálni? Nincs az az isten, hogy a Saints ellen három (négy) kísérletből nem visszük be egy yardról.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a muteMiután leírtad egyből tolt még egyet xD
gabokocka
több mint 8 éve
Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a muteEszemben nincs oket nezni.
gabokocka
Stew megkesve, bar de nem megtorve
több mint 8 éve
Amúgy Newtont rendkívül rühelli ricsi, élmény hallgatni a közvetítést, jön a mute
több mint 8 éve
First and goal, a legnehzebb szituAz FG meglesz.
ulpianus
több mint 8 éve
First and goal, a legnehzebb szitu
több mint 8 éve
HáááááááááááááátMeg egy kicsit a váááááll is.
Sixo
több mint 8 éve
A regi reflexek beindultakNyerjenek a vedok akkor, ezzazzIsmerős vizeken evez a meccs egy KC fan számára 😊
ulpianus
Jakehomer