Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 8 éve
Szerintem amit Fleener csinal, azt en is tudnam hozni...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Hogy legyen mivel képen vágnia amikor összevesztek, ne légy amatőr. Wellness hétvégét kell venni.Na ezért veszek én könyveket ünnepek idején. 😊Hát neked tuti nincsenek ha ezt így gondolod. Szerinted egy nő majd elviseli, hogy más válasszon neki illatot vagy festék színt? xD Egyszer próbáltam hasonlót , vörös köröm lakkot venni asszonnynak, ki a fasz gondolta, hogy van 8 fajta vörös ... 2 órát basztam el az életemből erre, többet nem teszem.Vannak női rokonaid/barátnőd nem? Na ugye. És jön a karácsony. 😊Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Nem kell ,de hasznos. 😊A vegen kell?Az elején vezetni szoktunk...Az előbb vajon miért nem próbáltunk meg minél több időt lepörgetni?Ritka dolog, hogy 10 ponttal vezettek.. az alapreakcio az, hogy hatranyba vagytok es hurry-up mode kell.
Jakehomer
Igor
Jakehomer
Igor
több mint 8 éve
Na ezért veszek én könyveket ünnepek idején. 😊Hát neked tuti nincsenek ha ezt így gondolod. Szerinted egy nő majd elviseli, hogy más válasszon neki illatot vagy festék színt? xD Egyszer próbáltam hasonlót , vörös köröm lakkot venni asszonnynak, ki a fasz gondolta, hogy van 8 fajta vörös ... 2 órát basztam el az életemből erre, többet nem teszem.Vannak női rokonaid/barátnőd nem? Na ugye. És jön a karácsony. 😊Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
A vegen kell?Az elején vezetni szoktunk...Az előbb vajon miért nem próbáltunk meg minél több időt lepörgetni?Ritka dolog, hogy 10 ponttal vezettek.. az alapreakcio az, hogy hatranyba vagytok es hurry-up mode kell.
Jakehomer
Igor
Jakehomer
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Hát neked tuti nincsenek ha ezt így gondolod. Szerinted egy nő majd elviseli, hogy más válasszon neki illatot vagy festék színt? xD Egyszer próbáltam hasonlót , vörös köröm lakkot venni asszonnynak, ki a fasz gondolta, hogy van 8 fajta vörös ... 2 órát basztam el az életemből erre, többet nem teszem.Vannak női rokonaid/barátnőd nem? Na ugye. És jön a karácsony. 😊Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Olyan, ez mint amikor a Vasast egyszer megzavarta a kettős emberelőnyAz előbb vajon miért nem próbáltunk meg minél több időt lepörgetni?Ritka dolog, hogy 10 ponttal vezettek.. az alapreakcio az, hogy hatranyba vagytok es hurry-up mode kell.
Jakehomer
Igor
több mint 8 éve
Az elején vezetni szoktunk...Az előbb vajon miért nem próbáltunk meg minél több időt lepörgetni?Ritka dolog, hogy 10 ponttal vezettek.. az alapreakcio az, hogy hatranyba vagytok es hurry-up mode kell.
Jakehomer
Igor
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Milyen meccset nézünk közben amúgy? Kiment a fejemből.Coastal Carolina-Liberty. 35-7-re vezet a Chanticleers!
Sixo
több mint 8 éve
Az előbb vajon miért nem próbáltunk meg minél több időt lepörgetni?Ritka dolog, hogy 10 ponttal vezettek.. az alapreakcio az, hogy hatranyba vagytok es hurry-up mode kell.
Jakehomer
Szerkesztette: Igor
több mint 8 éve
Milyen meccset nézünk közben amúgy? Kiment a fejemből.En a Flyerst, de mar nyertek.
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Az előbb vajon miért nem próbáltunk meg minél több időt lepörgetni?
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Akkor maradnak a dedikált NFL-es könyvek. 😊Es ha nincsenek?Vannak női rokonaid/barátnőd nem? Na ugye. És jön a karácsony. 😊Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Igor
több mint 8 éve
Es ha nincsenek?Vannak női rokonaid/barátnőd nem? Na ugye. És jön a karácsony. 😊Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
úrnak sem érzem magamA Bodico termékei hölgyeknek és uraknak, mindig csak idáig jutott el a reklámban, még szerencse, hogy a neten minden fenn volt.Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
Kampman
több mint 8 éve
Vannak női rokonaid/barátnőd nem? Na ugye. És jön a karácsony. 😊Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Azok nem női cuccok?Amit en adok, mind megnezte messzirol Chuck Norris, vagyis ferfias
Sixo
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A Bodico termékei hölgyeknek és uraknak, mindig csak idáig jutott el a reklámban, még szerencse, hogy a neten minden fenn volt.Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 8 éve
Azok nem női cuccok?Inkább kérj tőle Bodicos cuccokat, ha már itt van. 😊Ez esetben én kérek elnézést.Nah ulpi, most kiderült ,hogy nem is te vagy a fő chiefs szurkoló, keményen lebuktál.Ricsi vagyok.
Sixo
ulpianus
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Bazmeg, fantasybe nagyon kellett volna a Von Bell forced fumble 😊
Tepper takarodj!