Carolina Panthers - New Orleans Saints
több mint 8 éve
Fakezu FleenerVégül is nem lett incomplete
ulpianus
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 903
Amikor a Panthers offence volt fent. Háát nehezen hiszem. 😀Már megy a boo kint. Nem tudom,hogy egy alapból eléggé frusztrált Panthersen mennyit segít ez?Lehet csak Kuuuuuuuhnt üdvözölték így a kimerészkedő Saints fanok. 😊
Mr.Breaker
iktriad
több mint 8 éve
Már megy a boo kint. Nem tudom,hogy egy alapból eléggé frusztrált Panthersen mennyit segít ez?Lehet csak Kuuuuuuuhnt üdvözölték így a kimerészkedő Saints fanok. 😊
Mr.Breaker
több mint 8 éve
Mondjuk van Olsened, Benjaminod meg JStew, es akkor Corey Brownnak meg Tolbertnek dobalsz... nem tudom.Ne légy te is rasszista ...
Igor
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Már megy a boo kint. Nem tudom,hogy egy alapból eléggé frusztrált Panthersen mennyit segít ez?El lettek kényeztetve tavaly
Mr.Breaker
több mint 8 éve
A Saintsnél ma mit ittak a védők, gumibogyószörpöt vagy vért?Valamivel könnyebb úgy a védők dolga, ha nem blokkolják meg őket
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 903
Már megy a boo kint. Nem tudom,hogy egy alapból eléggé frusztrált Panthersen mennyit segít ez?
több mint 8 éve
A Saintsnél ma mit ittak a védők, gumibogyószörpöt vagy vért?Fontos a jó ellenfélválasztás.
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Mondjuk van Olsened, Benjaminod meg JStew, es akkor Corey Brownnak meg Tolbertnek dobalsz... nem tudom.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Megkérdezném most azért, hogy miért nem futottunk egyet semax option volt, nem mintha bejott volna
Jakehomer
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Sikerult ketszer semmit elerni, a FG legalabb megvanA fenéket, Gano 2/2, ez neked semmi?
ulpianus
több mint 8 éve
A Saintsnél ma mit ittak a védők, gumibogyószörpöt vagy vért?
több mint 8 éve
Sikerult ketszer semmit elerni, a FG legalabb megvan
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Megkérdezném most azért, hogy miért nem futottunk egyet se
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Volt olyan passzplay, ahol nem verték szarrá a falat?
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Mi a franc van ezzel a védelemmel? Mintha nem is a Saints D-t nézném.
több mint 8 éve
Jó hát nagyon simán ki fogunk kapni, ha már itt szerencsétlenkedünk
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez egyre viccesebb lesz... 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Gratula Vaccaro, okos vagy.
több mint 8 éve
Jó, hogy behoztuk Scottot blokkolni.Persze miért is próbálnánk meg benyomni
Tepper takarodj!