Carolina Panthers - New Orleans Saints
1 napja
MC12
6 299
Ez egy elég béna valami volt a végén. Ha szent Mária, akkor bassza fel, ha meg ilyen trükkös futás akkor meg mondjuk fusson kicsit lendületesebben akinek ez a dolga.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
1 napja
MC12
6 299
Szerintem elég szar meccs.Majdnem.Fenét ez mastermind volt. Ti puntoltok egy nagyon jót, mi 3&out aztán nektek egy rövid pálya - td és előnnyel szünetre menni, ami után ti kezdtek.Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
MC12
Roncsderby de azért nézhető
Janek
1 napja
Majdnem.Fenét ez mastermind volt. Ti puntoltok egy nagyon jót, mi 3&out aztán nektek egy rövid pálya - td és előnnyel szünetre menni, ami után ti kezdtek.Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
MC12
Roncsderby de azért nézhető
1 napja
Azért nekünk sem egyszerű, de na. 35 yardon egy futás, egy majdnem int és egy sack.
1 napja
Batrake a szerencseEz moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
1 napja
MC12
6 299
Fenét ez mastermind volt. Ti puntoltok egy nagyon jót, mi 3&out aztán nektek egy rövid pálya - td és előnnyel szünetre menni, ami után ti kezdtek.Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Jakehomer
1 napja
Hogy azóta, mióta minket alaptalanul megvádoltak ezzel, azt nem tudom, hogy létezik-e.Azért amikor 4 meccsen 4szer szedik az első számú elkapód, akkor felébred benned az alusapka...Mire gondolsz? Hogy egy NFL edző azt mondja a játékosainak, hogy szedjenek le valakit? Esetleg még pénzt is ajánl érte? Nem hiszem hogy ilyen patkány csapat lenne ebben a sportban 😀
Gyurma Pappa
SrBandi
1 napja
MC12
6 299
4&2re a mi 40esünk körül se fg próba se neki menni nem mentek - punt inkább.Ez moat mi volt cicàk?Nem lattam. Redzone megy
MC12
Kájzerszóze
1 napja
Ez moat mi volt cicàk?Szokásos szánalom
MC12
Tepper takarodj!
1 napja
kijo
373
Egy sem stabil amit ismerek.Ez moat mi volt cicàk?Nem lattam. Redzone megy
MC12
Kájzerszóze
1 napja
qpee1
112
sziasztok valaki tud egy normális linket?
1 napja
Ez volt es sikerult, lattuk.Nézd vissza.
Kájzerszóze
Carr dobott egy kórházpasszt, Olave beszorult két védő közé.
Elsőre nekem is parasztnak tűnt Woods, de aztán látszik hogy megállt, Jackson belelökte a sisakját Woods vállvédőjébe, kb elugrani nem tudott volna.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Miért ?Azért ha 4 en érnek oda akkor a passz is kérdéses… ha meg utaztak rá akkor volt 3 üres ember …Ezt kár mentegetned...
Janek
Kájzerszóze
Most komolyan ennek a panthersnek ez lenne a cél hogy Olave sérüljön le?
A csere ps védőkkel?
1 napja
MC12
6 299
Dannis Allan takarodj vegreNem harapnak a fiúk, hogy úgy mondjam.
Kájzerszóze
1 napja
Azért ha 4 en érnek oda akkor a passz is kérdéses… ha meg utaztak rá akkor volt 3 üres ember …Ezt kár mentegetned...
Janek
1 napja
Szólhatnátok Youngnak, hogy passzolhatna a legjobb elkapójának is.Megtette.
Sixo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.