Chicago Bears - New Orleans Saints
1 feliratkozó
több mint 4 éve
Ó ha nekünk fele ilyen jó védelem lehetne...
több mint 4 éve
Jughead
5 194
A 2. félidő végén bejött, de 4. és 1-nél biztos nincs jobb play annál, hogy Kamara majd megoldja?
több mint 4 éve
MC12
6 365
Ezt nem hiszem el, hogy nekünk az 1yardért is trükkös játék kell...van egy taysom van egy Murray akiket erre tartunk..
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
azért a CHI D meccsben tartja a csapatot
több mint 4 éve
Tetszettek volna tobb pontot szerezni 😛hát azért engem pats-esként dühít, hogy akkor élete meccsét pont ellenünk játszotta és nem ilyen napot fogott kiGyakorlatilag csere volt amikor SB-t nyert, de sokan nem tudják, hogy egy fecske nem csinál nyarat.Ó a francba....Foles pontosan az a QB, akit hittem. Ennyi csapat nem hagy elsétálni egy jó irányítót.
dande
tüsi91
gyeek
ugyanez igaz egy picit a kisManningre is
tudom telhetetlen pats-es vagyok 😊
NB2
több mint 4 éve
Te mondâd 😛 😉hát azért engem pats-esként dühít, hogy akkor élete meccsét pont ellenünk játszotta és nem ilyen napot fogott kiGyakorlatilag csere volt amikor SB-t nyert, de sokan nem tudják, hogy egy fecske nem csinál nyarat.Ó a francba....Foles pontosan az a QB, akit hittem. Ennyi csapat nem hagy elsétálni egy jó irányítót.
dande
tüsi91
gyeek
NB2
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Na most szerez a D egy labdátSaints 3. Driveja ebben a félidőben, amit a térfelünkről kezd. 16, 39, most 48.
Tomcsik
Ahogy gabo is mondta a Bears ritka rossz helyzetben van. Nincs QB, nincs OL, a védelem öregszik, szar a coaching is többnyire.
több mint 4 éve
hát azért engem pats-esként dühít, hogy akkor élete meccsét pont ellenünk játszotta és nem ilyen napot fogott kiGyakorlatilag csere volt amikor SB-t nyert, de sokan nem tudják, hogy egy fecske nem csinál nyarat.Ó a francba....Foles pontosan az a QB, akit hittem. Ennyi csapat nem hagy elsétálni egy jó irányítót.
dande
tüsi91
gyeek
több mint 4 éve
Vannak idegek 😀
több mint 4 éve
Erre is dobtak már OPIt (nem mondom h az volt csak dobtak már rá 😊)
több mint 4 éve
Az a durva, hogy Wims Wikipedia oldala már frissült, LOL2szer is pláne!
Gyurma Pappa
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Az a durva, hogy Wims Wikipedia oldala már frissült, LOL😀
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
A védelem most ebben a 2 driveban kb megmentette a meccset. Vagy legalábbis ad sanszot.
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
előtte belenyúlt a sisakjába a johnson faszi az újjaival, azt torolta nmeg .😊Miller sisakjába nyúlt bele. Amúgy a büdös görények arra nem dobtak semmit. Ettől ilyet sport pályán nem lehet csinálni.
ozibozi
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Amit a 3 negyedekben művelübk az nevetséges, de ez a mai? Ez mindenné túl tesz. Delay of game, sack, nagy visszahordás, idoóta Wims , int... Ez így kb 5 perc alatt. Fantasztikus
több mint 4 éve
Az a durva, hogy Wims Wikipedia oldala már frissült, LOL
több mint 4 éve
Azért ez kemény!Mi történt?
steelwolfJavon Wims punches a helmet twice pic.twitter.com/hESxWegifm
— Jonathan Jones (@jjones9) November 1, 2020
Löfli
Viszlát soha!
több mint 4 éve
Pagano teljesen hülye, gyakorlatilag 5 ember futott 5 hookot, mit várt ennyire soft coverage-től.
Szerkesztette: Gyurma Pappa