Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
A védelem még szerezhet 😊
több mint 10 éve
Előbb szerezzetek pontot. 😛mikor a végére hátrányba vagytok, majd óratorony küldi előre ezerrel..... 😀Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
Soldados
meme

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Ne oltogasd itt a szegény rams fan-eket.több tiszteletet, ezek a csapatok legalább nem lépnek le LA-be 😛Benny Hill Show zenéjét bekészíteni.persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
valakis
Sixo
Kampman
több mint 10 éve
több tiszteletet, ezek a csapatok legalább nem lépnek le LA-be 😛Benny Hill Show zenéjét bekészíteni.persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
valakis
Sixo
több mint 10 éve
mikor a végére hátrányba vagytok, majd óratorony küldi előre ezerrel..... 😀Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
Soldados
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Amilyen szar szezonunk volt, ha megverjük a Bengalst tuti az SB, játékelméleti ismereteim szerint legalábbis.aki a Bengalst megveri, az egyből SB-ba kerül? értem én hogy nagy dicsőség Bengalst verni, na de a Texansnek erről szóltak-e?Csak nehogy tüdőgyuszit kapjon az SB előtt, mert ezzel a két FG-al oda lőttük magunkat.Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
vontod
Cypress
Mikey
A Texans pedig majd tudomásul veszi a tényt.
több mint 10 éve
Benny Hill Show zenéjét bekészíteni.persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
valakis
több mint 10 éve
Reméljük a legjobbakat.Megint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
persze ott fog a legtöbb ex-Jaguar játékos pájára lépniMegint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
Kampman
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Hue vazze most bizonyíthatsz.... futás nincs, dobni nem igen lehet, jöhet a trükkös play. szezon elején jó is volt, azóta nem láttam ilyet.
több mint 10 éve
Megint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...a miénk
iktriad
több mint 10 éve
Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.
több mint 10 éve
Megint lesz kb 1. igazán jó Wildcard meccs idén, ha szerencsénk van...
több mint 10 éve
aki a Bengalst megveri, az egyből SB-ba kerül? értem én hogy nagy dicsőség Bengalst verni, na de a Texansnek erről miért nem szóltak?Csak nehogy tüdőgyuszit kapjon az SB előtt, mert ezzel a két FG-al oda lőttük magunkat.Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
vontod
Cypress
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nah gyerekek, ennyire nem szar a meccs, hogy iktriad ürülékéről kellene beszélni.
Sixo
több mint 10 éve
Valóban. A sackeket nem vontam le. 😊nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?49 yard büntetés, 56 total yard. Majdnem.
meme
Sixo

több mint 10 éve
Nah gyerekek, ennyire nem szar a meccs, hogy iktriad ürülékéről kellene beszélni.Te mindig mindent félreértelmezel.
Sixo
több mint 10 éve
nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?49 yard büntetés, 56 total yard. Majdnem.
meme
több mint 10 éve
nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?A Cincy 69 yardot hozott össze. Ehhez viszonyíts. 😊
meme

több mint 10 éve
Nah gyerekek, ennyire nem szar a meccs, hogy iktriad ürülékéről kellene beszélni.
több mint 10 éve
nem nézek statot, de jólérzem hogy több yardot hoztunk össze büntiből, mint amennyit haladtunk O oldalon?
több mint 10 éve
Csak nehogy tüdőgyuszit kapjon az SB előtt, mert ezzel a két FG-al oda lőttük magunkat.Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
vontod
több mint 10 éve
Nem de garantáltan nagy szarban lesz tőle az a csapat.és odabüdősítesz?Én olyan vagyok, mint a 200 kilós gorilla, akinek hasmenése van. Oda ülök, ahova akarok. 😊Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.
iktriad
Sixo
iktriad
Kampman
több mint 10 éve
nincs messze a kálvinHát sokat kell inni, hogy a mi bandwagonunkra felszálljon valaki, de végül is van nálam 1 liter birsalma pálinka.tele a bandwagon?Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Én megelőlegezem nektek azt a 2 évet, nem vállalok túl nagyot ezzel xDsaját magatok kihagyod a felsorolásból xDMajd ha 10 évig nem jön össze a dolog, odaírom. Addig még van 2 szezon.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
valakis
Sixo