Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!Ja a végén még olyan lesz mint Király macinacija 😊
steelwolf
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
és odabüdősítesz?Én olyan vagyok, mint a 200 kilós gorilla, akinek hasmenése van. Oda ülök, ahova akarok. 😊Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
Hát sokat kell inni, hogy a mi bandwagonunkra felszálljon valaki, de végül is van nálam 1 liter birsalma pálinka.tele a bandwagon?Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Én megelőlegezem nektek azt a 2 évet, nem vállalok túl nagyot ezzel xDsaját magatok kihagyod a felsorolásból xDMajd ha 10 évig nem jön össze a dolog, odaírom. Addig még van 2 szezon.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
valakis
több mint 10 éve
Tehát az igazi afc north futball nem a steelers játéka, ezt mentse el valakiRohadt eső elállhatna, akár még jó meccs is lehetne belőleNem. Ez így igazi AFC North futball. És az a szép, hogy ez már nem a mi játékunk és ebben is megverjük őket eddig. 😊 Így lenne szép.
Cypress
Soldados

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Idegenben lőtt több góllal tovább megyünk 😀
több mint 10 éve
Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Elitista bagázs. Mi mindenkit felveszünk, aki megnézi a Louie élete vonatkozó epizódját.
Sixo
több mint 10 éve
Én olyan vagyok, mint a 200 kilós gorilla, akinek hasmenése van. Oda ülök, ahova akarok. 😊Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.
iktriad
Sixo
több mint 10 éve
Azért Tomlin fasza gyerek h pulcsiban osztja!
több mint 10 éve
Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.nyugi, úgyis simán nyer a Bengals
meme
több mint 10 éve
tele a bandwagon?Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Idén is South Carolina Gamecocks fan leszek, már látom.Én megelőlegezem nektek azt a 2 évet, nem vállalok túl nagyot ezzel xDsaját magatok kihagyod a felsorolásból xDMajd ha 10 évig nem jön össze a dolog, odaírom. Addig még van 2 szezon.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Most minden Bengals szurkoló fellélegzett 😊Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.Legalább nem Scholesban van a hiba, hanem a rendszerben.
meme
iktriad
több mint 10 éve
Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.eddig a szokásos.
meme
de nem baj, mert 7-6-ra nyerünk!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Két gólt lőtt a Steelers, az pedig a legveszélyesebb eredményJobb lett volna 2 drive előnnyel szünetre menni.m.cdn.blog.hu/va/valogatott/image/manaps%C3%A1g.jpg
Soldados
Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rohadt eső elállhatna, akár még jó meccs is lehetne belőleNem. Ez így igazi AFC North futball. És az a szép, hogy ez már nem a mi játékunk és ebben is megverjük őket eddig. 😊 Így lenne szép.
Cypress

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Az nem úgy megy. Hozzánk felvétel van, nem veszünk be minden jöttmentet.Mi már ez a buzi zászló? Kislányfoci vagy mi van?Flag Football meccs van.
vontod
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 10 éve
És térdelnek, micsoda punci csapat...
több mint 10 éve
puncik
több mint 10 éve
Megint egy PO meccs ahol magunkat szivatjuk! Jó lenne ha a O összeszedné magát mert ez egy fos így.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
Rohadt eső elállhatna, akár még jó meccs is lehetne belőle
több mint 10 éve
tovabbra is 1 labdabitoklas...ez nem elony.
több mint 10 éve
use the force, Rey!Hé , ez egy nívós eredménykövető , ne hivatkozz minden szar filmre.
Löfli
több mint 10 éve
remélem megélem egyszer, hogy Vinnie megfog egy ilyen sima INT-t.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May