Cincinnati Bengals – Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Jó ez a liga, nfl east

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
elsőTessék, Defense TD-t kértél. 😊
első drive és vezetünk figyu csak......Előbb szerezzetek pontot. 😛mikor a végére hátrányba vagytok, majd óratorony küldi előre ezerrel..... 😀Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
Soldados
meme
Soldados
meme

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Atyavilág, oszt még a mi meccsünket szidtátok, hogy milyen rossz 😀
több mint 10 éve
nincs még egy ilyen malac csapat mint vasas
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
D#############
több mint 10 éve
R U FUCKING KIDDIN ME?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
iggeeeeeen!
több mint 10 éve
Yehhhhh
több mint 10 éve
LOL LOL LOL!Willie Gay! 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
azt mind megtartjátokRomlott árút nem veszünk vissza. 😊Ha még2őt enged, kezdő helyet fognak neki jövőre ajánlani a Jagsnél.A védelem még szerezhet 😊És Antwon Blakeben is bármikor benne van egy engedett TD.
munoz
iktriad
Sixo
iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Mintha elállt volna az eső.Nem teljesen
Sixo
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Will Allen megette. 😕

több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok mit talált ki a Bengals O?Meglepnek minket, védekezni fognak.
yooker
több mint 10 éve
Romlott árút nem veszünk vissza. 😊Ha még2őt enged, kezdő helyet fognak neki jövőre ajánlani a Jagsnél.A védelem még szerezhet 😊És Antwon Blakeben is bármikor benne van egy engedett TD.
munoz
iktriad
Sixo
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok mit talált ki a Bengals O?
több mint 10 éve
Ha még2őt enged, kezdő helyet fognak neki jövőre ajánlani a Jagsnél.A védelem még szerezhet 😊És Antwon Blakeben is bármikor benne van egy engedett TD.
munoz
iktriad
több mint 10 éve
A védelem még szerezhet 😊És Antwon Blakeben is bármikor benne van egy engedett TD.
munoz
több mint 10 éve
elsőelső drive és vezetünk figyu csak......Előbb szerezzetek pontot. 😛mikor a végére hátrányba vagytok, majd óratorony küldi előre ezerrel..... 😀Az meg meg felbasz, hogy a 2-3 PO Meccs ahol hullunk mint a legyek. Pont a sec, ami a végérenagyon kéne majd.Ezen a meccsen kb semmit nem számít. Az dönt ki fut jobban.
meme
Soldados
meme
Soldados
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...