NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Dallas Cowboys
20
9
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys - Arizona Cardinals
1 hónapja
Tobb volt ebbe, en mondjuk nekimentem volna
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Nem ér a nevem, ha az öltözőbe menet nem rúg ki valakit a góré!
1 hónapja
Nem szerzunk ma td-t
1 hónapja
Cedee mit kapott
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Meglesz a 20 missed tackle a Cardinalsnak? A szunetben 11-nel jartak
1 hónapja
Najah... csak akkor van vége, amikor lejárt az idő😁VegeNana, azert ezt meg nagyon kreativ modokon lehet elvesziteni, es a Cardinalsnak van ebben tapasztalata
Hendrix
casaubon
1 hónapja
Érett már egy McBride TD is🤘
1 hónapja
VegeNana, azert ezt meg nagyon kreativ modokon lehet elvesziteni, es a Cardinalsnak van ebben tapasztalata
Hendrix
1 hónapja
Vege
1 hónapja
Bekezdtünk a 2. félidőben. Ez nem pont a statikusan végigmegyünk a pályán 5-8 perc alatt drive volt. Tudunk ilyet is 😊
1 hónapja
Ez kurvanagy passz volt, mondjuk hihetetlen vakon van a Dallas vedelem
1 hónapja
rúgtam már, igaz nem épp az elmúlt 1-2 évben 😊 Viszonlyag sokat kísérleteztem vele anno, egy idő után már egész jól ment.Haaat, probaltal mar rugni? Sokkal nehezebb, mint amilyennek tunik, nekem kb. tizedjere sikerult ugy, hogy kelloen magas legyen (a tavolsagot hagyjuk) 😅😅68?Mind1 lett volna ezt én rúgom el, ez nekem is ment volna így 😀
casaubon
shagi0206
casaubon
1 hónapja
Ellenünk mindenki berúgja ha van bármi tétje, Vlsz mi még mindig a Norwood féle mellét szopjuk, de egyszer csak vége lesz.
1 hónapja
Haaat, probaltal mar rugni? Sokkal nehezebb, mint amilyennek tunik, nekem kb. tizedjere sikerult ugy, hogy kelloen magas legyen (a tavolsagot hagyjuk) 😅😅68?Mind1 lett volna ezt én rúgom el, ez nekem is ment volna így 😀
casaubon
shagi0206
1 hónapja
68?Mind1 lett volna ezt én rúgom el, ez nekem is ment volna így 😀
casaubon
1 hónapja
68?
1 hónapja
Azt hittem beszopunk még egy ST TD-t 😀
1 hónapja
Ilyen TDét is ritkán látni tőlünk🤘
1 hónapja
Meg is mondta: “it’s just so f*ckin’ easy”Jobban jartak volna, ha beengedik, tobb idejuk lett volna visszatamadni a TD utan, ami ugyis jonni fogjött
casaubon
shagi0206
1 hónapja
Jobban jartak volna, ha beengedik, tobb idejuk lett volna visszatamadni a TD utan, ami ugyis jonni fogjött
casaubon
1 hónapja
Jobban jartak volna, ha beengedik, tobb idejuk lett volna visszatamadni a TD utan, ami ugyis jonni fog
1 hónapja
Kicsit agyament meccs, de szórakoztató alapvetőenCsak egy szokásos ARI meccs 😁
Kampman
1 hónapja
Mikor epp magamhoz terek hogy defensive stop, special team td is, mi van itt
1 hónapja
Whatttashit