Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Jake, ezt kérdezd meg sms-ben, de tényleg XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Sajnálom Cowboyok 😕 de ennek a csapatnak van jövője, komoly jövője
több mint 7 éve
És akkor most a Cowboys kiesett vagy mi?
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
gedam
5 866
amikor a szíhokos bírózik, az olyan, mint amikor maya gold lekurvázik vkit.3 pontos meccsen legalább 2x mentették ki full homály zászlóvala sporik a packerst. Igen, nálam ezen múlt, a többiről nem is beszélve.Na, a meccsen 10 kétes ítéletből 8 természetesen a gb javára ment. Reméljük az Atlantán nem jutnak tovább.igen ezen múlt a meccs. Istenem..
undisputedly
gamerkr
undisputedly
több mint 7 éve
Grat a Boysnak is, iszonyat nagyot küzdöttek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 004
Ja a Rose Bowl nagyon ott volt és mindenki bekómált csak mi bírtuk 😊Lassan indult be az is, úgyhogy inkább a Rose Bowl 😊Az az egyetemi bajnoki döntő volt 😊Egyebkent minden tiszteletem a Dallase, kemeny meccs volt.az év meccse, bármi is legyen az SB-n
JayB
gamerkr
Jakehomer
baggio
több mint 7 éve
én azt nem értem, hogy az elmúlt pár évben milliószor bebizonyosodott, hogy prevent defense-zel csak akkor nyerünk, ha 1+ TD-nyi előnyben vagyunk. és millió-egyedszer is meglépjük. Rodgers ellen, akinek ha van elég ideje, akkor bárhova odarajzolja a labdát.
több mint 7 éve
akdestroyer
4 743
A meccs osszkepe alapjan. A GB a gyors 3tdbol probalt megelni a maradek 40percben, majdnem rafaragtak.Egyik csapattal sincs bajom, de szerintem - a második félidőben látottak alapján - nem a jobb csapat nyert. Ennek ellenére nagy gratula a GB-nek.És az első félidő alapján?
Cypress
Volford
több mint 7 éve
Tomcsik
8 004
Na mind egy majd a Falcons... Úgy még keserűbb lesz a GB fanoknak ha a kövi körben esnek ki ;D ( RELAX just kidding) Amúgy grat a sajtoknak. Nagy meccs volt, végre valami izgalom a PO-ban
több mint 7 éve
Lassan indult be az is, úgyhogy inkább a Rose Bowl 😊Az az egyetemi bajnoki döntő volt 😊Egyebkent minden tiszteletem a Dallase, kemeny meccs volt.az év meccse, bármi is legyen az SB-n
JayB
gamerkr
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
az az első 1,5 negyed rookie mistake elég voltnem mondanám...abban a periódusban Dak 99,8 -as ratinggel állt, 100+y /1TD, Zeke pedig 6-os futott átlaggal
ozibozi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
shagi0206
10 811
Akkor várlak majd a jöv heti eredménykövetőben is. Mert hogy "begyalogolás" nem lesz a jöv heti meccs, az hét szentség.Azt csak hülyék mondták 😊A Falcons besétál a superbowlba ígyAzt mondták sokan, hogy a GB ezen a meccsen sem lesz tétel. Várjunk az ilyen kijelentésekkel.
Jakehomer
shagi0206
Jakehomer
több mint 7 éve
Csak el kellene menni jövő héten Atlantába...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Az az egyetemi bajnoki döntő volt 😊Egyebkent minden tiszteletem a Dallase, kemeny meccs volt.az év meccse, bármi is legyen az SB-n
JayB
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
haha, vicces.hát akkor Tony nem kap gyűrűt Dallasban.Soprano?
slowmotion
Cypress
ja nem.
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Na Dallas ki, már csak Matty Icenak kell felszívnia magát és jó
több mint 7 éve
Azt csak hülyék mondták 😊A Falcons besétál a superbowlba ígyAzt mondták sokan, hogy a GB ezen a meccsen sem lesz tétel. Várjunk az ilyen kijelentésekkel.
Jakehomer
shagi0206
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Az elmúlt 3 rájátszásból úgy estünk ki, hogy Rodgers az oldalvonalról nézte végig, ahogy a defense elchokerkedi a meccs végét. Állandó mázlistának ne nevezzük már.köszönöm! köszönöm! köszönöm! köszönöm! köszönöm!
Kampman
több mint 7 éve
Egyik csapattal sincs bajom, de szerintem - a második félidőben látottak alapján - nem a jobb csapat nyert. Ennek ellenére nagy gratula a GB-nek.És az első félidő alapján?
Cypress
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 822
Dallas tényező lesz 6-8 évig az tuti. Gratula!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!