Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
válaszoltam 2 hsz-re, erre lemaradtam a Cowboys drive-ról, mamaNe túlozz.Egy volt az.
Höri
több mint 7 éve
válaszoltam 2 hsz-re, erre lemaradtam a Cowboys drive-ról, mamamajd holnap felvételről!
Höri
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
mármint akkor volt nfl qb szint mikor rájátszásba jutottak 😀Romo az utolsó esély. 😕Mert Clutchez az mi? Eddig csak a playoffban játszott
balintbabajólelfogadhanemborzalmasan
toam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Kene egy momentum
több mint 7 éve
hogy tudod beküldeni ha nézed a meccsert? 😀Beküldi valaki? 😀feleségemet a főnök kombózza, én meg a csecsemővel a kezemben szakdogát írok, de leteszem a francba, mert ezt nem lehet kihagyniMi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Kell egy feleség, kisbaba, szakdolgozat, főnök kombó, és tuti bekerül a kérdés.
Volford
mukijoe
Gergőbácsi
Volford
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
talan nem kellett volna a meccs elott felmeztelen homokosbulikat tartani egy yachtonvagy hívni kellett volna Áront meg Tomit is
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Kentrell Brice is in the game for Morgan Burnett.Féltik Guntert.
by Tom Silverstein 11:27 PM
ez baj
gamerkr
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Dallas eddig kb így néz ki ...saypeople.com/wp-content/uploads/2013/03/scared-child.jpg
több mint 7 éve
Beküldi valaki? 😀feleségemet a főnök kombózza, én meg a csecsemővel a kezemben szakdogát írok, de leteszem a francba, mert ezt nem lehet kihagyniMi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Kell egy feleség, kisbaba, szakdolgozat, főnök kombó, és tuti bekerül a kérdés.
Volford
mukijoe
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
1 perces drive-ok,ez így nagyon karcsú lesz. 😕 Eddig ez a playoff az egyik legegyoldalúbb,10+ pontok minden meccsen.
több mint 7 éve
talan nem kellett volna a meccs elott felmeztelen homokosbulikat tartani egy yachton
több mint 7 éve
feleségemet a főnök kombózza, én meg a csecsemővel a kezemben szakdogát írok, de leteszem a francba, mert ezt nem lehet kihagyniMi alapján válogatnak a kérdések közül? @Höri kb mennyi érkezik egy közvetítés alatt?Kell egy feleség, kisbaba, szakdolgozat, főnök kombó, és tuti bekerül a kérdés.
Volford
mukijoe
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Azért ezt a Romot nagyon sajnálomA soha be nem teljesülő igéret.
red5
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
most az az egy play, amíg lesérül, az nem oszt nem szoroz 😀Romo az utolsó esély. 😕jön is LB-nek
balintbaba
Pitt
több mint 7 éve
Iszonyat hogy két het után ezt tudjuk letenni 😕
több mint 7 éve
Lúdas Solymi
8 017
Azért ezt a Romot nagyon sajnálomMiért? Becserélik, megnyeri a meccset aztán mennybe megy.
red5
több mint 7 éve
Na ez egy korrekt kérdés, ettől nem kellene lejjebb adni 😀
több mint 7 éve
na Ricsi most már hagyd már abba
több mint 7 éve
Prescott mintha egy kicsit tétova lenne
több mint 7 éve
Romo az utolsó esély. 😕
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c