Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
nice
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Kulcs play
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Vagy Brady 😀kivéve ha punter vagy és hozzádérnekNem kell ezt azért túldimenzionálni, vannak olyan sérülések, mikor az adrenalintól egyszerűen rövid távon nem érzed a fájdalmatezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
gamerkr
baggio
Höri
több mint 7 éve
milyen átlátszó játék te jó ég
több mint 7 éve
Meg mert nyúlékonyabbak a szalagok egy ilyen sportoltnál mint egy átlag embernélNem kell ezt azért túldimenzionálni, vannak olyan sérülések, mikor az adrenalintól egyszerűen rövid távon nem érzed a fájdalmatezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
gamerkr
baggio
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Elkapható volt szerintem mondjuk ha az elkapó nem hülye akkor még inkább vitathatlan lenne.
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
na ez a zászló el is döntötte a meccset, de tényleg visszahúztailyen ha nem a LIons játszik 😊
Chargers LT
több mint 7 éve
3 be nem dobott holding=1 dpiugyanott vannak mint holdinggal
JayB
több mint 7 éve
JéBé
7 034
3 be nem dobott holding=1 dpi
több mint 7 éve
kivéve ha punter vagy és hozzádérnekNem kell ezt azért túldimenzionálni, vannak olyan sérülések, mikor az adrenalintól egyszerűen rövid távon nem érzed a fájdalmatezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
gamerkr
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Egy Super Bowl MVP-n gúnyolódszEz mi volt Rodgers-től??flaccoing
Mr.Breaker
Höri
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Kamu flag szagot érzek.
több mint 7 éve
Hülyének születni kell...
több mint 7 éve
HNDT
106
"nyugi srácok, így akartam"-AR
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez csak holding volt, nem DPI
több mint 7 éve
na ez a zászló el is döntötte a meccset, de tényleg visszahúzta
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Nem kell ezt azért túldimenzionálni, vannak olyan sérülések, mikor az adrenalintól egyszerűen rövid távon nem érzed a fájdalmatezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
gamerkr
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
hát persze
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Megmentik a sárgával 😥 full elkaphatatlan volt
több mint 7 éve
saved by the flag?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.