Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Ez mi volt Rodgers-től??
több mint 7 éve
akdestroyer
4 750
Szódavizet rá azt hadd menjen.ragasztva, gyógyszerezveezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
gamerkr
gaben
több mint 7 éve
ragasztva, gyógyszerezveezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
gamerkr
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Nem értem miért nem kért időt Garrett. 😕
több mint 7 éve
szívesen várunk sajna csak szeptemberben...Sajnos oda nem szoktam átnézni, Vickkel együtt sétáltatunk kutyákat, akkor még jó volt a csapat, azóta nem tudom mi van velük.Nem jártál még Eagles eredménykövetőben? Akárhogy megy a csapatnak mindenki tudja hogy egy rakás fos attól még a csapatMondjuk ezzel a secondaryvel ha nyerunk is Ryan korulbelul 700 yardot fog passzolni.Végre egy rajongó, aki objektíven képes értékelni a saját csapata teljesítményét. Respect!
JayB
Cypress
zero0
Cypress
több mint 7 éve
red5
521
Egy fail mary fog dönteni a végén, ne felejtsétek szavam dárga barátaim.A KC ellen?
Cypress
őlég vót
több mint 7 éve
Na ha innen kikap a GB, az már tényleg chokerség lenne...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
MrMiksa
3 787
Kár mi???
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Látod, tudod te 😊Ez miért nem 1st down?Mit vártál, majd bejön a spori és előrébb rakja? Napersze... oh wait
shagi0206
Mazzu
több mint 7 éve
ezek nem emberek basszus. Finoman hangolt sportgépek.istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
Tomcsik
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Sajnos oda nem szoktam átnézni, Vickkel együtt sétáltatunk kutyákat, akkor még jó volt a csapat, azóta nem tudom mi van velük.Nem jártál még Eagles eredménykövetőben? Akárhogy megy a csapatnak mindenki tudja hogy egy rakás fos attól még a csapatMondjuk ezzel a secondaryvel ha nyerunk is Ryan korulbelul 700 yardot fog passzolni.Végre egy rajongó, aki objektíven képes értékelni a saját csapata teljesítményét. Respect!
JayB
Cypress
zero0
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
istenem, rossz nézniAhhoz képest a saját lábán csoszogott a partvonalnál... Torál hátrafelé nézett a lábfeje... Én valszeg összekaksiztam volna magam
gamerkr
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Ez miért nem 1st down?Mit vártál, majd bejön a spori és előrébb rakja? Napersze... oh wait
shagi0206
több mint 7 éve
Kevés van hatra sajna
több mint 7 éve
sohaNem jártál még Eagles eredménykövetőben? Akárhogy megy a csapatnak mindenki tudja hogy egy rakás fos attól még a csapatMondjuk ezzel a secondaryvel ha nyerunk is Ryan korulbelul 700 yardot fog passzolni.Végre egy rajongó, aki objektíven képes értékelni a saját csapata teljesítményét. Respect!
JayB
Cypress
zero0
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
Lel a Packs tényleg olyan mint a sajt, csak egyre több a lyuk
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Egy fail mary fog dönteni a végén, ne felejtsétek szavam dárga barátaim.
több mint 7 éve
Na, menjen a hail mary, ne húzzuk az időt
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
istenem, rossz nézni
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Ez miért nem 1st down?
több mint 7 éve
jujj, ez nem néz ki szépen
több mint 7 éve
zero0
333
Nem jártál még Eagles eredménykövetőben? Akárhogy megy a csapatnak mindenki tudja hogy egy rakás fos attól még a csapatMondjuk ezzel a secondaryvel ha nyerunk is Ryan korulbelul 700 yardot fog passzolni.Végre egy rajongó, aki objektíven képes értékelni a saját csapata teljesítményét. Respect!
JayB
Cypress
több mint 7 éve
bokaszalag...csókolom
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Ha PO akkor nekünk nem jár egészséges WR
Liverpool Fc