Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Rambovits
118
"The only good thing tonight for the Broncos was the weather!" - Joe Buck.Jóéjt.
több mint 5 éve
Rambovits
118
Nem tudom mi járhat Elway fejében... itt most már több évnyi leépülés van...Kíváncsi leszek ezek után mit lehet nyilatkozni. Hogyan lehet gatyába rázni ezt az offense falat... Fangio-t biztos kikezdik megint, de sz.rból nem lehet várat..Gondolom azért kezdő továbbra is Bolles mert pisztolyt tartanak a fejéhez. PS-bol vagy akárhonnan bárki jobb lenne, erre most fogadok mindenben.
Rambovits
roberto23
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek ezek után mit lehet nyilatkozni. Hogyan lehet gatyába rázni ezt az offense falat... Fangio-t biztos kikezdik megint, de sz.rból nem lehet várat..Gondolom azért kezdő továbbra is Bolles mert pisztolyt tartanak a fejéhez. PS-bol vagy akárhonnan bárki jobb lenne, erre most fogadok mindenben.
Rambovits
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
te vagy az elégtelenSzövegértés - elégtelen.minshew vagy foles?Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Szövegértés - elégtelen.minshew vagy foles?Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
minshew vagy foles?Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?Bye week után (11. hét).
Rózsa Sándor (betyár)
Blake Bell, a Chiefs cserét kérő TE-je szintén volt nálunk tavaly.
Várjatok tudom mi hiányzott márol de nagyon; FCS vonatkoztatàs 😅😅😅Tanoh Kpassagnon, a Cheifs DE-je anno 2. körös volt a Villanováról. Flacco maga is FCS-es volt, csak ő a CAA rivális Delaware játékosa volt.
Rózsa Sándor (betyár)
Fun fact: a Towson jelenlegi végzős QB-ja, Tom Flacco jövőre akár majd a ligába kerülhet.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Rambovits
118
Kíváncsi leszek ezek után mit lehet nyilatkozni. Hogyan lehet gatyába rázni ezt az offense falat... Fangio-t biztos kikezdik megint, de sz.rból nem lehet várat..
több mint 5 éve
Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Várjatok tudom mi hiányzott márol de nagyon; FCS vonatkoztatàs 😅😅😅Ott voltak Halloran sack statjai. Ő (sajnos már csak) ex-Jags beatwriter.Kevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Iktriad már te se vagy a régi 😜
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
Utóbbival sose menőzöm, bár ma is megtörtént. 😉 Előbbiben meg mondtam, hogy a Broncos csere QB-ja Brandon Allen ex-jaguár. És Henne (aki a Chiefsnél IR-en van szintén).meg exjags játékos felsorolása az aktuális meccsről, illetve a menőzés azzal, hogy beolvasták a tweetemKevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Nem figyelsz.
több mint 5 éve
Ott voltak Halloran sack statjai. Ő (sajnos már csak) ex-Jags beatwriter.Kevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
meg exjags játékos felsorolása az aktuális meccsről, illetve a menőzés azzal, hogy beolvasták a tweetemKevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
több mint 5 éve
Rambovits
118
Broncos szurkolónak lenni olyan idén, mint a Heroin Hero-val játszani...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Viccelődni akartam de látom nem ment át sorry7-8 éve ő az avataron, mióta is seahawksos? 2 hónapja?Most nézem neked meg Jadeveon Clowney az avatarod ?🤔csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
(Bár én csípem a Sea fanok többségével ellentétben 😊)
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Egy ilyen "bűn rossz Seahawks játékos akit szinte mindig kettőznek és semmit nem mutat "ilyet ez hogy lehet ? 🤔😂😃😜
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
De különben ja kB 2 hónapja
több mint 5 éve
Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
több mint 5 éve
rég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásde még csak alekosz se, mi? 😀
Sixo
majd a PO
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az vicc az egész meccsben, hogy igazából a Chiefs D-nek köszönhetjük, hogy nem leszünk lenullázva, hiszen az első drive-ban adtak 2 first downt is ajándékba. Shutout után másfajta shutout 5 napon belül...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Flacconak is historikus(an rossz) estéje van, twitter.com/ryanohalloran/status/1185024730597941249