Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
"The only good thing tonight for the Broncos was the weather!" - Joe Buck.Jóéjt.
több mint 5 éve
Nem tudom mi járhat Elway fejében... itt most már több évnyi leépülés van...Kíváncsi leszek ezek után mit lehet nyilatkozni. Hogyan lehet gatyába rázni ezt az offense falat... Fangio-t biztos kikezdik megint, de sz.rból nem lehet várat..Gondolom azért kezdő továbbra is Bolles mert pisztolyt tartanak a fejéhez. PS-bol vagy akárhonnan bárki jobb lenne, erre most fogadok mindenben.
Rambovits
roberto23
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek ezek után mit lehet nyilatkozni. Hogyan lehet gatyába rázni ezt az offense falat... Fangio-t biztos kikezdik megint, de sz.rból nem lehet várat..Gondolom azért kezdő továbbra is Bolles mert pisztolyt tartanak a fejéhez. PS-bol vagy akárhonnan bárki jobb lenne, erre most fogadok mindenben.
Rambovits
#DenverBroncos #RBLeipzig #PaksiFC #1FCUnionBerlin #ColoradoAvalanche #DenverNuggets
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #AiOgura #DT88 #BigBenz #PS2 #JesseLove
több mint 5 éve
te vagy az elégtelenSzövegértés - elégtelen.minshew vagy foles?Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad

több mint 5 éve
Szövegértés - elégtelen.minshew vagy foles?Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
minshew vagy foles?Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
iktriad

több mint 5 éve
Megy a Chiefsbe a trade deadline idején egy 3. körösért, ha kiderül, hogy Mahomes IR-re kerül. Reid jól ismeri BDN-t, tud is vele dolgozni.Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?Bye week után (11. hét).
Rózsa Sándor (betyár)
Blake Bell, a Chiefs cserét kérő TE-je szintén volt nálunk tavaly.
Várjatok tudom mi hiányzott márol de nagyon; FCS vonatkoztatàs 😅😅😅Tanoh Kpassagnon, a Cheifs DE-je anno 2. körös volt a Villanováról. Flacco maga is FCS-es volt, csak ő a CAA rivális Delaware játékosa volt.
Rózsa Sándor (betyár)
Fun fact: a Towson jelenlegi végzős QB-ja, Tom Flacco jövőre akár majd a ligába kerülhet.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Kíváncsi leszek ezek után mit lehet nyilatkozni. Hogyan lehet gatyába rázni ezt az offense falat... Fangio-t biztos kikezdik megint, de sz.rból nem lehet várat..
több mint 5 éve
Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?reméli soha
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropó Iktriad Foles mikor terhet vissza leghamarabb ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Várjatok tudom mi hiányzott márol de nagyon; FCS vonatkoztatàs 😅😅😅Ott voltak Halloran sack statjai. Ő (sajnos már csak) ex-Jags beatwriter.Kevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Iktriad már te se vagy a régi 😜
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
Utóbbival sose menőzöm, bár ma is megtörtént. 😉 Előbbiben meg mondtam, hogy a Broncos csere QB-ja Brandon Allen ex-jaguár. És Henne (aki a Chiefsnél IR-en van szintén).meg exjags játékos felsorolása az aktuális meccsről, illetve a menőzés azzal, hogy beolvasták a tweetemKevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Nem figyelsz.
több mint 5 éve
Ott voltak Halloran sack statjai. Ő (sajnos már csak) ex-Jags beatwriter.Kevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
meg exjags játékos felsorolása az aktuális meccsről, illetve a menőzés azzal, hogy beolvasták a tweetemKevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
Rózsa Sándor (betyár)

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Kevés Jags statisztika volt ma úgy érzem 🤔Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
??
több mint 5 éve
Broncos szurkolónak lenni olyan idén, mint a Heroin Hero-val játszani...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Viccelődni akartam de látom nem ment át sorry7-8 éve ő az avataron, mióta is seahawksos? 2 hónapja?Most nézem neked meg Jadeveon Clowney az avatarod ?🤔csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
(Bár én csípem a Sea fanok többségével ellentétben 😊)
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Egy ilyen "bűn rossz Seahawks játékos akit szinte mindig kettőznek és semmit nem mutat "ilyet ez hogy lehet ? 🤔😂😃😜
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
De különben ja kB 2 hónapja
több mint 5 éve
Én vagyok itt az állandóság képviselője.téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
téged mondjuk nem, te ugyanúgy toltadrég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásMahomes sérülése és a Broncos O-fal mindenkit lelohasztott.
Sixo
iktriad

több mint 5 éve
rég voltam eredmény követőben, szomorúan kell tapasztalnom, hogy sehol egy női mell vagy molnár krisztián utalásde még csak alekosz se, mi? 😀
Sixo
majd a PO
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Az vicc az egész meccsben, hogy igazából a Chiefs D-nek köszönhetjük, hogy nem leszünk lenullázva, hiszen az első drive-ban adtak 2 first downt is ajándékba. Shutout után másfajta shutout 5 napon belül...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Flacconak is historikus(an rossz) estéje van, twitter.com/ryanohalloran/status/1185024730597941249