NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
A mérték nem kérdés, több pálinka van itthon mint ameddig képes vagyok magamnál lenni, csakhogy olyanjól ragozzak mint RicsiMár egy ideje szerintem csak a mértéke a kérdéses xDSixo67Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Nem, de illet volna a Dallasnak TD-t csinálnia... vagy legalább FG-t berúgnia17-14 helyett 20-7ThundersNFLmiért, ha berúgja Bailey, akkor Prater kihagyja?Shilkor
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
17-14 helyett 20-7ThundersNFLaz elején is volt ilyen, csak ott 3-7 helyett lett 0-14, éljenek az elgázolt punterek
több mint 10 éve
Jó ez a Lions nagyon, csak ne gyökérkedjék el
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Turnovert érzek Romo tájon
több mint 10 éve
Csak ano nemDeal mindenki jól jár!ThundersNFLIszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
több mint 10 éve
Már egy ideje szerintem csak a mértéke a kérdéses xDIszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
több mint 10 éve
17-14 helyett 20-7ThundersNFLmiért, ha berúgja Bailey, akkor Prater kihagyja?
több mint 10 éve
Mind1, az s meg az l egymás mellett vannak, majdnem.Lindsey lesz azShilkorLindley Duke?Sixo67TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 10 éve
Döntő drive jön asszem...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Jó kérdés ? 😮
több mint 10 éve
Deal mindenki jól jár!Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.Vrijbloed
Draft

több mint 10 éve
17-14 helyett 20-7
Draft

több mint 10 éve
Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befelevalakisŐ berúgja, te is berúgsz.
több mint 10 éve
Szerintem az feltűnt volna. A hajviselet miatt.Nah csak helyrerázódott Carr, az előző playben valaki más viselte a mezét.Sixo67Derek volt az biztosvalakis
több mint 10 éve
Prater elit
több mint 10 éve
Tessék, Bazza, nem a meccs előtt kell berúgni az FG-t 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Iszok én helyetted Prater te csak rúgjad befele
több mint 10 éve
még az arizona meccsen maradtLindsey lesz azShilkorLindley Duke?Sixo67TE játék, yeahHegeLesz még Ebron Td topmodell megmondtavalakis
több mint 10 éve
Annyit ígérhetek, hogy szorosabb lesz, mint az októberi - már ha nem bénáztok sokat 😀Ha egy negatív mérlegű csapat győz januárban a Lambeau-n, minden tiszteletem a tietek 😀Kampmanna nem baj, a Panthers ellen könnyebb lesz, plusz ebből a Lionsból még azt is kinézem, hogy Seattle-ben is nyer 😀KampmanÉs akkor Charlotte-ban rendezik az NFCCG-et 😛Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nah csak helyrerázódott Carr, az előző playben valaki más viselte a mezét.Sixo67Derek volt az biztos