Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
de gyűlölöm az ilyen kilométer magasan felpattanó labdákat...
több mint 9 éve
Az igen!
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
gewcccccóóóóóóóóóóóóóóó
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ezaz miénk a labdaHegemiért, onside kickre számítottál?
több mint 9 éve
ez a Prater úgy néz ki, mint egy alkoholista közepesen lerobbant állapotban...slowmotionSurprise surprise 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nocsak, Chizzy, Kim és Bunting is a PL-ben, hogy legyen egy utolsó dartaos comment 😀 Nagyon helyes!Van még rajtam kívül Huybrechts vagy Chizzy drukker? 😀
több mint 9 éve
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?he7edikmindenképpen lesz, maximum az OT helyett a GoDaddy Bowlon fogyasztod el a maradékot :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
mukijoe
1 041
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?he7edikVidd le a tévét, az a biztos.
több mint 9 éve
Kampman
28 313
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?he7edikigen
több mint 9 éve
he7edik
1 239
Szerintetek lesz hosszabítás mert ennek függvényében hozok fel sört a pinyoból?
több mint 9 éve
ennek a támadó oldali késői ébredésnek meglehet a böjtje.hatból három drive-ban megfogta a védelem a Lions-t (az a running into kickeres agyfaszt befejezett drive-nak vettem, mert a védelem megcsinálta a 3&out-ot), de legalább 14 ponton kellene lenni, ha nem többön.
most jön a félidei megbeszélés, a Lions rájön, hogy screen passzokkal szlt lehet szedni a védelmet, és el nem tudom képzelni, hogyan fogjuk megállítani Dallas fiát...
több mint 9 éve
ez a Prater úgy néz ki, mint egy alkoholista közepesen lerobbant állapotban...slowmotionmert az is 😀
több mint 9 éve
ez a Prater úgy néz ki, mint egy alkoholista közepesen lerobbant állapotban...
több mint 9 éve
mondjuk nekünk az ilyenek után szokott jönni a TD, szóval Caldwell megmentett minket a 10-21-es félidőtőlÉn is kibasznám mert elejt egy ilyetTocaBruce, miért most?!gyeekúgy látszik, mégsem akar maradni jövőreslowmotion
több mint 9 éve
Én is kibasznám mert elejt egy ilyetBruce, miért most?!gyeekúgy látszik, mégsem akar maradni jövőreslowmotion
több mint 9 éve
a rúgó úgyse ember 😀😀😀gabenCsak a punterek azok
több mint 9 éve
el se rúgta, de Ricsi már üvöltött, hogy nem jóStezÉrezte, hogy cinkes lesz.
több mint 9 éve
Szegény kickerek, mindig beléjük rúgnak, még Márk is.
több mint 9 éve
Bruce, miért most?!gyeekúgy látszik, mégsem akar maradni jövőre