NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Divisional szombat
1 feliratkozó
több mint 2 éve
lent volt
több mint 2 éve
Jackson csak egy RB aki tud dobninem tudom, ha nincs ravens én már csak ellenszurkolok. és ezt minden meccsen meg tudom tenni. gyűlölködni jó!csak nem veszek ki szabit egy olyan meccsért, aminek a végén semmiféle örömöt nem fogok érezni, bármi is lesz a vége.Azért ez a hozzáállás mindig lesokkoltnem, de ha 2 olyan csapat van, amelyik 2-ből egyiknek se tudnék szurkolni egy kicsit sem, akkor inkább nem nézem.tényleg arról szól nálad a Super Bowl megtekintése, hogy melyik két csapat játssza? 😀helyette lesz majd Chiefs-Bucs, amit megint nem nézek 😀Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőértÉn Bengals-Packers döntőt akarok
shawnka
shagi0206
shagi0206
shawnka
shagi0206
r.baggio
shagi0206
gedam
több mint 2 éve
meme
2 102
De kellene most egy td! Azzal el is dőlhetne a meccs!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Tessék, egy kis kórházi zselé POV. Úgy hallottam szereted!Csak a játékért már kevésbé tudom élvezni a sportot, mint X évvel ezelőtt. Azt a részt szépen lassan kiölik belőle, amiért megszerettem.mondjuk az lenyűgöző, hogy minden meccs végén a kielégülést keresed, ami elé leülsz.csak nem veszek ki szabit egy olyan meccsért, aminek a végén semmiféle örömöt nem fogok érezni, bármi is lesz a vége.Azért ez a hozzáállás mindig lesokkoltnem, de ha 2 olyan csapat van, amelyik 2-ből egyiknek se tudnék szurkolni egy kicsit sem, akkor inkább nem nézem.tényleg arról szól nálad a Super Bowl megtekintése, hogy melyik két csapat játssza? 😀helyette lesz majd Chiefs-Bucs, amit megint nem nézek 😀Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőértÉn Bengals-Packers döntőt akarok
shawnka
shagi0206
shagi0206
shawnka
shagi0206
r.baggio
shagi0206
shawnka
shagi0206
több mint 2 éve
Tdog
653
16:16 lesz es johet a hosszabbitas😀
több mint 2 éve
kire gondolsz? 😀tannehil akár broncos qb is lehetneazért na, na, ellenben mi szívesen odaadunk egy oda való qbt
Negritis
Tarsi
idegállapot van már?
több mint 2 éve
Csak a játékért már kevésbé tudom élvezni a sportot, mint X évvel ezelőtt. Azt a részt szépen lassan kiölik belőle, amiért megszerettem.
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Hiányzik az az xp
több mint 2 éve
ezért kellett a timeout
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Lance? 😮 😀tannehil akár broncos qb is lehetneazért na, na, ellenben mi szívesen odaadunk egy oda való qbt
Negritis
Tarsi
több mint 2 éve
Tarsi
1 244
tannehil akár broncos qb is lehetneazért na, na, ellenben mi szívesen odaadunk egy oda való qbt
Negritis
több mint 2 éve
mármint a játéka alapján fel se tűnne 😀tannehil akár broncos qb is lehetneminek oda még1 ember, akivel nem vagytok előrébb? 😀
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
de tényleg, összeszedhetnétek az összes QB-t a ligában, aki csak van, de nem hasznos 😊tannehil akár broncos qb is lehetneminek oda még1 ember, akivel nem vagytok előrébb? 😀
Negritis
shagi0206
több mint 2 éve
na végre egy igazi, rendes, csípős paprikás, magyaros hozzászólás!nem tudom, ha nincs ravens én már csak ellenszurkolok. és ezt minden meccsen meg tudom tenni. gyűlölködni jó!csak nem veszek ki szabit egy olyan meccsért, aminek a végén semmiféle örömöt nem fogok érezni, bármi is lesz a vége.Azért ez a hozzáállás mindig lesokkoltnem, de ha 2 olyan csapat van, amelyik 2-ből egyiknek se tudnék szurkolni egy kicsit sem, akkor inkább nem nézem.tényleg arról szól nálad a Super Bowl megtekintése, hogy melyik két csapat játssza? 😀helyette lesz majd Chiefs-Bucs, amit megint nem nézek 😀Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőértÉn Bengals-Packers döntőt akarok
shawnka
shagi0206
shagi0206
shawnka
shagi0206
r.baggio
shagi0206
gedam
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
tannehil akár broncos qb is lehetneminek oda még1 ember, akivel nem vagytok előrébb? 😀
Negritis
több mint 2 éve
tannehil akár broncos qb is lehetne
több mint 2 éve
meme
2 102
avu elcsúszott pech
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
gedam
5 905
almának csak a pofája nagy
több mint 2 éve
Hopp
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
gedam
5 905
nem tudom, ha nincs ravens én már csak ellenszurkolok. és ezt minden meccsen meg tudom tenni. gyűlölködni jó!csak nem veszek ki szabit egy olyan meccsért, aminek a végén semmiféle örömöt nem fogok érezni, bármi is lesz a vége.Azért ez a hozzáállás mindig lesokkoltnem, de ha 2 olyan csapat van, amelyik 2-ből egyiknek se tudnék szurkolni egy kicsit sem, akkor inkább nem nézem.tényleg arról szól nálad a Super Bowl megtekintése, hogy melyik két csapat játssza? 😀helyette lesz majd Chiefs-Bucs, amit megint nem nézek 😀Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőértÉn Bengals-Packers döntőt akarok
shawnka
shagi0206
shagi0206
shawnka
shagi0206
r.baggio
shagi0206
több mint 2 éve
na
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Csak a játékért már kevésbé tudom élvezni a sportot, mint X évvel ezelőtt. Azt a részt szépen lassan kiölik belőle, amiért megszerettem.mondjuk az lenyűgöző, hogy minden meccs végén a kielégülést keresed, ami elé leülsz.csak nem veszek ki szabit egy olyan meccsért, aminek a végén semmiféle örömöt nem fogok érezni, bármi is lesz a vége.Azért ez a hozzáállás mindig lesokkoltnem, de ha 2 olyan csapat van, amelyik 2-ből egyiknek se tudnék szurkolni egy kicsit sem, akkor inkább nem nézem.tényleg arról szól nálad a Super Bowl megtekintése, hogy melyik két csapat játssza? 😀helyette lesz majd Chiefs-Bucs, amit megint nem nézek 😀Nagyon sok mindent odaadnék a Bills-Bengals AFC döntőértÉn Bengals-Packers döntőt akarok
shawnka
shagi0206
shagi0206
shawnka
shagi0206
r.baggio
shagi0206
shawnka
több mint 2 éve
múlt héten is volt 2 nagy dropjahm akkor csak ez a kettő égett bele a retinámba mélyen.....Higgins sokat droppól ma..... vagy csak én érzem így?8 target 6 catch
meme
Negritis
meme