Divisional szombat
1 feliratkozó
11 hónapja
30 pont fölé kell menni a Texansnak és nyernek😁jelenleg a 20 is messze
Szipeter
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
mer jinxtriadMajd most meg jön a Texans turnover, hogy teljes legyen a meccs.Miért kell ???
shagi0206
LanceVance
11 hónapja
30 pont fölé kell menni a Texansnak és nyernek😁
11 hónapja
Majd most meg jön a Texans turnover, hogy teljes legyen a meccs.Miért kell ???
shagi0206
11 hónapja
bármennyire is frusztráltak vagyunk, azért sérülést csak nem kéne kívánni senkinek...sztem 🙆♂️kívánni nem kívánom neki (meg talán más se), de hogy sajnáljam ha megtörténik? K.rvára nem.
bogjosi
11 hónapja
az a baj hogy nem elég odaérniIgazából ez csak még egy ok, hogy őt kell ráküldeni 😀dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon
Löfli
Tarsi
ÚGY kell odaérni
és azért odaérni se triviális
11 hónapja
Igazából ez csak még egy ok, hogy őt kell ráküldeni 😀dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon
Löfli
11 hónapja
Majd most meg jön a Texans turnover, hogy teljes legyen a meccs.
11 hónapja
Ex Saints DC te vagy az? 😏Ha DC lennék Mahomes már kórházban lenneEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeIdegállapotban vagy?
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
ThundersNFL a Paraszt
11 hónapja
Collins kurvajó
11 hónapja
Először érjen földet rendben a repülő.Basszus én is.Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
Kampman
Bazzani
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
bármennyire is frusztráltak vagyunk, azért sérülést csak nem kéne kívánni senkinek...sztem 🙆♂️
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
11 hónapja
Arra gondoltam, hogy alig edzett a heten, vagy rosszul emlekszem?dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon
Löfli
11 hónapja
dehogy sérült, mindig ő nézi be a coverage-t 😀Plane, hogy serultKelcet nem látják a védők?Al Shaairnek nem erőssége a védekezés 😊
zinedine5
Jakehomer
casaubon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Ha DC lennék Mahomes már kórházban lenneEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeIdegállapotban vagy?
ThundersNFL a Paraszt
Tactful Cactus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
11 hónapja
Basszus én is.Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
Kampman
11 hónapja
A lényeg, hogy ez a drive is véget ért volna ha nem kapnak egy ordas kamu 15 yardot1st&10 volt ...
Szipeter
11 hónapja
szerintem ott még talán a KC szurkolók is a Lionsnak szurkolnának 😊Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
Kampman
11 hónapja
Salim Abu Aziz - ő úgyis kemény, fanatikus fiúAli Abdul AziztEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeAzizt?
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Kampman
11 hónapja
3-4 személyazonossága van, aka Busák Józsi.Ali Abdul AziztEgy embert feláldoznék és Mahomest kifejelném a gecibeAzizt?
ThundersNFL a Paraszt
LanceVance
Kampman
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
A lényeg, hogy ez a drive is véget ért volna ha nem kapnak egy ordas kamu 15 yardot2&4 jott volna ott
Szipeter
11 hónapja
Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃Ilyenek ezek a dinasztiák ...amik amúgy régen nem voltak mostanában meg mégiscsak vannak már.
Hanni
11 hónapja
Mahomesnak nem kívánok rosszat, rolexe legyen vagy 20, de keze egy se…Valahol felsír egy Miami drukker.
opiumzorR
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃A Lions elleni SB-n a Detroitnak szurkolnék, na ez a kemény.
Hanni
11 hónapja
Én eskü próbálom nem utálni a chiefst, mert igazából nincs miért, de közben meg annyira felbasz ez a nonstop mákfaktor amit érzek velük kapcsoalatban. Nyilván nincs nagyobb mákjuk mint másnak, csak valahogy mindig látványos. Így azon veszem észre magam, hogy már a ninersnek is hamarabb szurkolnék mint ezeknek 😃sztem idén jóval nagyobb mákjuk van
Hanni