Divisional szombat
2 feliratkozó
1 hónapja
AZTA A KURVA MAJDNEM 13-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Zsomboynak kellett vagy 10 mp hogy kinyomja a magas C-t, 2007-es SB-vel vetekszik a kezdés.UGYE NEM TETSZENEK ELALUDNI???!!!
eaglesmcnabb
NEM LEHET ÍGY!!!!!
1 hónapja
Zsomboynak kellett vagy 10 mp hogy kinyomja a magas C-t, 2007-es SB-vel vetekszik a kezdés.Zsombinak is van vajon beéneklés, mint anno nekünk volt alsós énekkarban? 😀
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Dagobert bácsi
229
Ez mi volt gecc Petey itt vagy ?
1 hónapja
Zsomboynak kellett vagy 10 mp hogy kinyomja a magas C-t, 2007-es SB-vel vetekszik a kezdés.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
nah faszom, nyilván az alapból esélytelebb Frisco így nyit ..
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Ma már lattam ezzel mindent, nincs is értelme folytatni
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Na a vakegerek
1 hónapja
Remek
1 hónapja
Ójeeeeeeeeee...
1 hónapja
Ez c'mon man jelenet volt 😀
1 hónapja
Gyorsan eldőlt
1 hónapja
Van egy bekezdés 😁
1 hónapja
De a következő szezonra? Ugye 2027rol írtál …Van, hiszen meg megy a szezon. 😋Csavonak egyáltalán van szerződése?Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
Stez
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
ez marad, kicker sárgás becsúszásszal próbálta meg felrúgni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Na ez remek meccs volt, behozhatatlan előny
Tepper takarodj!
1 hónapja
az kom gec

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Azért Pineiro megpróbálta kirúgni a lábát, konkrétan becsúszott 😀
1 hónapja
Na, SB 48-at akarok idén is látni
Poloska vagyok.
1 hónapja
AZTA KURVA
1 hónapja
Én lattam nagyobb holdingokat amiket Carteren idén elengedtek, a szezon első felében. Konkrétan a broncos ellen is 😉A példának hozott drive elején a szezon legnagyobb holdingját engedték el a Billsnek az endzone-ban. Ott volt vége a meccsnek.Valóban, csak a meccsen ilyen felfogással lett volna még 10. Köztük a pick előtte. Majd hirtelen az utolsó drive-ban felfogás váltás. Mik vannak.sztem mindegyik zászló jogos voltNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
a sutton nem igazán, de ott Bosa miatt mind1
de ha befújják a Bills drive elején a holdingot akkor nincs ez az egész
Negritis, a vajda
somoskovig
gedam
gabokocka
Cruyffista
1 hónapja
Múlthéten már nem emlékszem melyik seahawks fan nekünk szurkolt,ezért úgy korrekt ha visszaadom ezt a gesztust, reméljük több sikerrel. 😊 Hajrá!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Van, hiszen meg megy a szezon. 😋Csavonak egyáltalán van szerződése?Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
Stez
csebi