Divisional szombat
2 feliratkozó
1 hónapja
Na mégse Carroll húzta fel a zászlót
1 hónapja
Hát, nem lett szép a vége.Csúnya vagy!
Na akkor essen ki valahogy a Seahawks és rendben vagyunk.
warr_b
1 hónapja
nincs igazsag, hogy pont ebben az evben esik ki a csapat Allen mogul..
1 hónapja
A példának hozott drive elején a szezon legnagyobb holdingját engedték el a Billsnek az endzone-ban. Ott volt vége a meccsnek.Valóban, csak a meccsen ilyen felfogással lett volna még 10. Köztük a pick előtte. Majd hirtelen az utolsó drive-ban felfogás váltás. Mik vannak.sztem mindegyik zászló jogos voltNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
a sutton nem igazán, de ott Bosa miatt mind1
de ha befújják a Bills drive elején a holdingot akkor nincs ez az egész
Negritis, a vajda
somoskovig
gedam
gabokocka
1 hónapja
Go Hawks!
1 hónapja
sztem nincs, érdekes is lesz hogy mit kezdenek veleCsavonak egyáltalán van szerződése?Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
Stez
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Na Go Hawks! De jo lenne nyerni valahogy
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Csavonak egyáltalán van szerződése?Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 hónapja
Egyébként nyilván szerintem sincs semmi csalás rendszerszinten. Azt jobban eltudom képzelni, hogy bírók fogadgatnak, vagy csak balfaszok és stresszelnek ők is overtimeban, hogy nehogy ne fújjanak be valamit ami miatt anyázva lesznek.
1 hónapja
Bang bang
1 hónapja
Valóban, csak a meccsen ilyen felfogással lett volna még 10. Köztük a pick előtte. Majd hirtelen az utolsó drive-ban felfogás váltás. Mik vannak.sztem mindegyik zászló jogos voltNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
somoskovig
gedam
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
sztem mindegyik zászló jogos voltés az INT amikor már lenn volt?
gedam
mert a többi kb igen, az első DPI eléggé meh, de ott volt RTP is
Poloska vagyok.
1 hónapja
browns már sajna kiesett, de a 2. legjobbat majd holnap láthatjuk.Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbÉn meg pont azt remélem, hogy láthatjuk a 2 top védelmet 1 meccsen. Nekem az az entertainment.
Broncos-Pats AFC-döntő lesz, ez nagyjából 100%, entertainment league
Kampman
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Fura hogy Lamart állandóan savazzák mikor PO-ban kizúg, holott tavaly is az andrews drop miatt esett ki a ravens kb, Allent meg minden évben sajnálja kb. mindenki, pedig megint egy kalap szar volt. Ez volt az utolsó PO-ja nagy eséllyel, mikor se Mahomes, se Jackson, se Burrow.Se Will Howard 😊
eaglesmcnabb
1 hónapja
Texans mellett melyik a másik az AFC-ben?Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbÉn meg pont azt remélem, hogy láthatjuk a 2 top védelmet 1 meccsen. Nekem az az entertainment.
Kampman
shagi0206
1 hónapja
Nem fog. Az afc-ben 2027-tol mar Daniel Jones uralom van.remélem igenSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕NEM
funkyparduc
shagi0206
Heisman nádor
1 hónapja
Houston be fog gyalogolni a döntőbeEgy Houston-Sehawks 0:0 döntőt nagyon adnék 😀
eaglesmcnabb
1 hónapja
egy szóval nem mondtam hogy ellenszél volt, csupán arra utaltam hogy nem elcsaltákNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
somoskovig
mer ha azt akarják hogy nyerjen a broncos akkor ott dobják a holdingot
szimplán balfaszok
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Allen viszont nem játszott jól, ez kijelenthető.Felállt a padlóról. Aztán lett, ami lett. A döntő elkapás, illetve INT pedig a WTF kategória.
shagi0206
1 hónapja
Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbJó ehhez mondjuk nem kell óriási összeesküvés, hogy a két legesélyesebb csapat lesz ott a főcsoportdöntőben 😀
Kampman
1 hónapja
az enyémben még egyet sem xDSzerencsetlen Allen bejut valaha SB-be? 😕persze, tudnád hányat nyert már maddenben
funkyparduc
fake.id
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Neked igen 😊Nagyon sajnálom a Billst, a Packers után nekik szurkoltam leginkábbÉn meg pont azt remélem, hogy láthatjuk a 2 top védelmet 1 meccsen. Nekem az az entertainment.
Kampman
shagi0206
De a ligának kell a két.....khm.....konvencionális.....khm.....fiatal fehér QB egymás elleni csatája szerintem, amiből lehet egy potenciális új Brady vs. Manning csata hosszú távon.
de persze nem tudhatom Goodellék logikáját, csak következtetek.
1 hónapja
gedam
6 478
sztem mindegyik zászló jogos voltNagy szerencse, hogy ilyen bírói ellenszélben is sikerült behúzni.a mims az voltLegkomolyab gamewinning drive, 60 yard kamuzászlóNem baj mindjárt megmagyarázzák hogy jogos volt… jövő hétre talán elfogy a mák
gabokocka
Petila
Negritis, a vajda
somoskovig