NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Divisional szombat
1 167
73
22:30-tól, ARENA4
Divisional szombat
3 feliratkozó
7 órája
No way, az első kiemelteket azért ne kezeljük underdogként 😊Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
7 órája
attól függ, holhát vegas szerint a Bills 1 pontos favorit 😊1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
én láttam ma már Denver -1.5-et is
Poloska vagyok.
7 órája
Nem sajnálnám mondjuk a Billstől sem, csóri Allen csak nyerjen már 1et karrierje során. Most itt van az esély idén, nincs a KC, hogy beleköpjön a levesbe. Meg a Bengals sehát vegas szerint a Bills 1 pontos favorit 😊1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Szerkesztette: shagi0206
7 órája
hát vegas szerint a Bills 1 pontos favorit 😊1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 órája
az mekkora játék volt.
7 órája
Évek óta gondolkodom ezen hogy miért nem 5 elkapós empty backfielddel próbálnak QB sneakeket csapatok... Ez most instant 3 yard volt
7 órája
1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
7 órája
Van még néhány ilyen ebben a szezonban.Azt a meccset nagyon szeretnénk elfelejteni. Főleg a harmadik negyedet...Igaz, de play-off szintű csapat ellen csak a Packers ellen.sok pontos meccset is nyertünk idénHot take: egész hétvégén ezen a meccsen lesz a legtöbb pont.Ennek a Broncos szurkolók nem örülnének szerintem....
zacknorb
FunHun
Negritis, a vajda
FunHun
gamerkr
7 órája
még jó hogy beugrott a Bills playa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 órája

Nekem is nehéz döntés volt, de döntöttem
Löfliéknek szurkolok kivételesen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 órája
Ó baszkiDrága volt az offside
7 órája
99es bemozdult
7 órája
Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
7 órája
pont ezaz, hogy itt egyik csapat sem az a kategória, aki ellen akarok szurkolni. A Pats a főcsoportban az, aki ellen kell, azt tudom, minden más csapat részemről ok, ha SB-ba jut.Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀Ki ellen? Mert így könyebb
shagi0206
zacknorb
7 órája
sziasztok! alapvetően szerintem már másodikra megvolt ez, de így negyedikre is jó 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 órája
Jó szarul állt fel a Bills Dline ennél a 4th-nél....
7 órája
Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀Ki ellen? Mert így könyebb
shagi0206
Poloska vagyok.
7 órája
SP keze hogy remegett 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
7 órája
Sean Payton beújította a QB futásokat 😉Nix azért szokott futni, szóval nem "újításnak" mondanám
FunHun
7 órája
Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀
7 órája
Sean Payton beújította a QB futásokat 😉
7 órája
Azt a meccset nagyon szeretnénk elfelejteni. Főleg a harmadik negyedet...Igaz, de play-off szintű csapat ellen csak a Packers ellen.sok pontos meccset is nyertünk idénHot take: egész hétvégén ezen a meccsen lesz a legtöbb pont.Ennek a Broncos szurkolók nem örülnének szerintem....
zacknorb
FunHun
Negritis, a vajda
FunHun
7 órája
Igaz, de play-off szintű csapat ellen csak a Packers ellen.sok pontos meccset is nyertünk idénHot take: egész hétvégén ezen a meccsen lesz a legtöbb pont.Ennek a Broncos szurkolók nem örülnének szerintem....
zacknorb
FunHun
Negritis, a vajda
7 órája
hah, elsőre elhittem hogy Badiet elkapták