Divisional szombat
2 feliratkozó
1 hónapja
attól függ, holhát vegas szerint a Bills 1 pontos favorit 😊1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
én láttam ma már Denver -1.5-et is
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nem sajnálnám mondjuk a Billstől sem, csóri Allen csak nyerjen már 1et karrierje során. Most itt van az esély idén, nincs a KC, hogy beleköpjön a levesbe. Meg a Bengals sehát vegas szerint a Bills 1 pontos favorit 😊1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
Negritis, a vajda
Szerkesztette: shagi0206
1 hónapja
hát vegas szerint a Bills 1 pontos favorit 😊1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
shagi0206
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
az mekkora játék volt.
1 hónapja
Évek óta gondolkodom ezen hogy miért nem 5 elkapós empty backfielddel próbálnak QB sneakeket csapatok... Ez most instant 3 yard volt
1 hónapja
1. kiemeltként arról beszélni, hogy underdogok vagytok...😀Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
Negritis, a vajda
1 hónapja
Van még néhány ilyen ebben a szezonban.Azt a meccset nagyon szeretnénk elfelejteni. Főleg a harmadik negyedet...Igaz, de play-off szintű csapat ellen csak a Packers ellen.sok pontos meccset is nyertünk idénHot take: egész hétvégén ezen a meccsen lesz a legtöbb pont.Ennek a Broncos szurkolók nem örülnének szerintem....
zacknorb
FunHun
Negritis, a vajda
FunHun
gamerkr
1 hónapja
még jó hogy beugrott a Bills playa
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja

Nekem is nehéz döntés volt, de döntöttem
Löfliéknek szurkolok kivételesen
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Ó baszkiDrága volt az offside
1 hónapja
99es bemozdult
1 hónapja
Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀mi vagyunk az underdogok, szal nekünk 😀
shagi0206
1 hónapja
pont ezaz, hogy itt egyik csapat sem az a kategória, aki ellen akarok szurkolni. A Pats a főcsoportban az, aki ellen kell, azt tudom, minden más csapat részemről ok, ha SB-ba jut.Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀Ki ellen? Mert így könyebb
shagi0206
zacknorb
1 hónapja
sziasztok! alapvetően szerintem már másodikra megvolt ez, de így negyedikre is jó 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Jó szarul állt fel a Bills Dline ennél a 4th-nél....
1 hónapja
Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀Ki ellen? Mert így könyebb
shagi0206
Poloska vagyok.
1 hónapja
SP keze hogy remegett 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Sean Payton beújította a QB futásokat 😉Nix azért szokott futni, szóval nem "újításnak" mondanám
FunHun
1 hónapja
Na, kicsit csúszva, de hazaértem 😀 A legnehezebb meccs számomra, mert nem tudom itt kinek szurkoljak 😀
1 hónapja
Sean Payton beújította a QB futásokat 😉
1 hónapja
Azt a meccset nagyon szeretnénk elfelejteni. Főleg a harmadik negyedet...Igaz, de play-off szintű csapat ellen csak a Packers ellen.sok pontos meccset is nyertünk idénHot take: egész hétvégén ezen a meccsen lesz a legtöbb pont.Ennek a Broncos szurkolók nem örülnének szerintem....
zacknorb
FunHun
Negritis, a vajda
FunHun
1 hónapja
Igaz, de play-off szintű csapat ellen csak a Packers ellen.sok pontos meccset is nyertünk idénHot take: egész hétvégén ezen a meccsen lesz a legtöbb pont.Ennek a Broncos szurkolók nem örülnének szerintem....
zacknorb
FunHun
Negritis, a vajda
1 hónapja
hah, elsőre elhittem hogy Badiet elkapták
1 hónapja
Még csak a kedvenc Tebow jeleneteimnél se ez a top1.Le vagyok sokkolva, hogy sobri nem ezt linkelte be. Nálam is minden idők top NFL jeleneteEgy kis múltidézőnek az alltime kedvenc amfocis jelenetem, denveri főszereplővel.fél éve mikor néztem akkor az jutott eszembe hogy amilyen lazán kezelte a végén a dolgokat Champ
youtu.be/VD2Od-Y1ZB8?si=u575xZkSOOs2pR8t
Őszentsége Sobri Jóska
simán benne van hogy "eldobta" volna amolyan Taylorosan pont a goal line lőtt
nekem amúgy sztem ez az all time kedvenc play-em
www.youtube.com/watch?v=nMVnLsODqqg
Negritis, a vajda
r.baggio