Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Legalább idén nem kétes és szerencsétlen események alapján estek ki a szentek, majd jövőre
több mint 3 éve
Jó hajnalt! Grat a Tampának és a vesztesnek is!
több mint 3 éve
ervinator
1 694
És akkor Höri lehozott egy tökéletes tippsort? 😀
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 3 éve
Grat a Szenteknek! Elfogadható szezon volt ez is. Sok sérülés ellenére is jól teljesítettek!
több mint 3 éve
KeyG
9 323
Az utolso neki , nagyon latszik rajta. Jol dont.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Akik mag maradtak puncik lettek 😊Pats,hu 80% sztem Bradyre masztizó hárpia voIt szinte minden héten kivágtak megbannoItak . Nem kedvelték a nyers őszinteségem . A Iényeg hogy szerintem onnan rengeteg nő eItünt az utobbi évbenSokan vannak ezzel így csak nem merik bevallani 😊Wyatt te vagy az?Brady a minden ez tény . Egy éve még NewEngIandes voItam nem gondoItam h váItani fogok de nem birtam az érzéseimmeISzakmázgató fórumozónknál Brady az a tárgy és az alany.Bradyt beárazta a biró imádtamEbben a mondatban nem lehet eldönteni, melyik az alany és melyik a tárgy
RespectvvIVlaci
Assurbanapli
iktriad
RespectvvIVlaci
iktriad
ozibozi
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
köszBrees rágyúr karra őszig. egy meccsen biztosan látjuk még, hogy szépen köszönjön el.3500
hány néző van ma a Dome-ban?
Kájzerszóze
Assurbanapli
több mint 3 éve
Pats,hu 80% sztem Bradyre masztizó hárpia voIt szinte minden héten kivágtak megbannoItak . Nem kedvelték a nyers őszinteségem . A Iényeg hogy szerintem onnan rengeteg nő eItünt az utobbi évbenSokan vannak ezzel így csak nem merik bevallani 😊Wyatt te vagy az?Brady a minden ez tény . Egy éve még NewEngIandes voItam nem gondoItam h váItani fogok de nem birtam az érzéseimmeISzakmázgató fórumozónknál Brady az a tárgy és az alany.Bradyt beárazta a biró imádtamEbben a mondatban nem lehet eldönteni, melyik az alany és melyik a tárgy
RespectvvIVlaci
Assurbanapli
iktriad
RespectvvIVlaci
iktriad
ozibozi
több mint 3 éve
Na csummer✌🏼
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 354
Brees rágyúr karra őszig. egy meccsen biztosan látjuk még, hogy szépen köszönjön el.3500
hány néző van ma a Dome-ban?
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Brees rágyúr karra őszig. egy meccsen biztosan látjuk még, hogy szépen köszönjön el.hány néző van ma a Dome-ban?
több mint 3 éve
southmiki
646
Igazi napraforgó😄Te muIthéten még CIeveIandes voItáI. Klasszikus divatMost jó Tampásnak lenni most iszonyatosan jóén is ezt mondtam tegnap a kedvenc csapatom, a Bills győzelme után!
RespectvvIVlaci
shawnka
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
ozibozi
16 964
Sokan vannak ezzel így csak nem merik bevallani 😊Wyatt te vagy az?Brady a minden ez tény . Egy éve még NewEngIandes voItam nem gondoItam h váItani fogok de nem birtam az érzéseimmeISzakmázgató fórumozónknál Brady az a tárgy és az alany.Bradyt beárazta a biró imádtamEbben a mondatban nem lehet eldönteni, melyik az alany és melyik a tárgy
RespectvvIVlaci
Assurbanapli
iktriad
RespectvvIVlaci
iktriad
több mint 3 éve
Te muIthéten még CIeveIandes voItáI. Klasszikus divatMost jó Tampásnak lenni most iszonyatosan jóén is ezt mondtam tegnap a kedvenc csapatom, a Bills győzelme után!
RespectvvIVlaci
shawnka
több mint 3 éve
Sztem ezt Iehet statement gamenek is tekinteni Brady vs Brees vitában
több mint 3 éve
Most jó Tampásnak lenni most iszonyatosan jóén is ezt mondtam tegnap a kedvenc csapatom, a Bills győzelme után!
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Most jó Tampásnak lenni most iszonyatosan jóTrollkodásért fennmaradni hajnal 4-ig xdd
RespectvvIVlaci
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Most már kifejezetten sajnálom Breest...
több mint 3 éve
Most jó Tampásnak lenni most iszonyatosan jó
több mint 3 éve
Szerencsétlen Brees :/
több mint 3 éve
Végeeee! Véggeeeee!!! Végeee vann üvöItööööm!!
több mint 3 éve
Wyatt te vagy az?Brady a minden ez tény . Egy éve még NewEngIandes voItam nem gondoItam h váItani fogok de nem birtam az érzéseimmeISzakmázgató fórumozónknál Brady az a tárgy és az alany.Bradyt beárazta a biró imádtamEbben a mondatban nem lehet eldönteni, melyik az alany és melyik a tárgy
RespectvvIVlaci
Assurbanapli
iktriad
RespectvvIVlaci
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Valaki húzza le a maszkot Breesről, tuti Winston van alatta