Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Valami nem oké itt, 5 perce szünet van és sehol nincsenek a csöcsök.
több mint 3 éve
casaubon
2 392
“Initiating contact with the crown of the helmet” - mindegy, mit talal el.Amugy csak en lattam.ugy h eloszor a vallvesot fejelte meg es ugy csuszott ra a sisakra? Nem.lehet h ezert nem dobtak be, bar ennyi sor utan lehet faszsagNem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.látta meg, is állította a TV-jén
shawnka
Tactful Cactus
Fantomas0429
több mint 3 éve
Te láttad rosszul 😉 Ez olyan Saints -Rams szintű szar call volt 😕Amugy csak en lattam.ugy h eloszor a vallvesot fejelte meg es ugy csuszott ra a sisakra? Nem.lehet h ezert nem dobtak be, bar ennyi sor utan lehet faszsagNem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.látta meg, is állította a TV-jén
shawnka
Tactful Cactus
Fantomas0429
több mint 3 éve
HÁT EZÉRT FIZETIK A BÁCSITNem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.tehát a másodperc töredéke alatt kellett volna felfognia, hogy áthaladt-e a labda a célvonalon, fumble volt-e, illetve targeting szabálytalanság történt, értem
shawnka
robotbírókat az nfl-be!!
r.baggio
több mint 3 éve
Hahahahahaha okok akkor ovatosan varjuk a "garbage" timeot 😂Bocs, de elsőre azt olvastam, hogy "rá akarom verni". Hidd el, én is.Na YO estét, látva a Browns szenvedését, különösen vérzik a szívem a múlt heti szopónk miatt. De mindegy, garbage time van, élvezzük:Ez nem garbage time video, ezt nezem ha raakarom venni magam h lemenjek a terembe edzeni 😂😂😂
youtu.be/LyabbSmdkDw
Cypress
Fantomas0429
Óvatosnak kell lennem, mert többszörös BAN veszélyben vagyok, így először el kell altatnom Robit, majd csak utána jönnek a real garbage videók. 😀
Cypress
több mint 3 éve
A szabalyban sztem a legnagyobb okorseg, hogy nem szerzi meg a vedo a labdat, csak automatikusan az ovek lesz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Nem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.tehát a másodperc töredéke alatt kellett volna felfognia, hogy áthaladt-e a labda a célvonalon, fumble volt-e, illetve targeting szabálytalanság történt, értem
shawnka
robotbírókat az nfl-be!!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Bocs, de elsőre azt olvastam, hogy "rá akarom verni". Hidd el, én is.Na YO estét, látva a Browns szenvedését, különösen vérzik a szívem a múlt heti szopónk miatt. De mindegy, garbage time van, élvezzük:Ez nem garbage time video, ezt nezem ha raakarom venni magam h lemenjek a terembe edzeni 😂😂😂
youtu.be/LyabbSmdkDw
Cypress
Fantomas0429
Óvatosnak kell lennem, mert többszörös BAN veszélyben vagyok, így először el kell altatnom Robit, majd csak utána jönnek a real garbage videók. 😀
több mint 3 éve
Amugy csak en lattam.ugy h eloszor a vallvesot fejelte meg es ugy csuszott ra a sisakra? Nem.lehet h ezert nem dobtak be, bar ennyi sor utan lehet faszsagNem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.látta meg, is állította a TV-jén
shawnka
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Nem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.látta meg, is állította a TV-jén
shawnka
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Nem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.RIGGED.
shawnka
több mint 3 éve
védelmünk nincs, az O-nak meg még szerencséje sincs. Hamar eldőlt
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=5wb5HWVh6Fs
Tactful Cactus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.több mint 3 éve
pfefe8
1 203
valszeg egyedül vagyok, de szerintem amúgy gyönyörű clutch védőmunka voltnem vagy egyedül. szép védőmunka és szép labdaszerzés. már így is ki vannak herélve a védelmek, jó hogy nem dobták be a zászlót.
briareos
Steelers fan
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
www.youtube.com/watch?v=5wb5HWVh6Fs
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Sztem az gázabb,hogy csinálsz egy alsó hangon 15 yardos szabálytalanságot amiből az jön ki, hogy tietek a labda plusz még az ellenfél is beszoptaMeg egyszer 😊de nem oldalt ment ki hanem EZbe pattantTudom, pont ez a hulyeseg a szabalyban. Ha oldalt megy ki a labda pl., akkor is az offense folytatja.mer touchbackncaa-ben ez visszanézhető, targeting és szevaszTenyleg az, erthetetlen, hogy ha maskor a fumble helyetol folytathatja az offense, ilyenkor miert nem.
meg ez a fumble szabály is egy idiótaság, végülis csak a meccsbe került
r.baggio
casaubon
Negritis
casaubon
Negritis
Tudom, hogy ez tortent, tudom, hogy a szabaly azt mondja, hogy ilyenkor touchback. Csak hulyeseg ez a szabaly.
casaubon
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
valszeg egyedül vagyok, de szerintem amúgy gyönyörű clutch védőmunka voltNem vagy egyedül.
briareos
Zseniális move volt.
Mákos. Jelenlegi ( fasz) szabályok mellett szabálytalan.
De zseniális és gyönyörű részemről .
több mint 3 éve
Na YO estét, látva a Browns szenvedését, különösen vérzik a szívem a múlt heti szopónk miatt. De mindegy, garbage time van, élvezzük.kinyithatnának megint gymek
www.youtube.com/watch?v=LyabbSmdkDw
Cypress
több mint 3 éve
Na YO estét, látva a Browns szenvedését, különösen vérzik a szívem a múlt heti szopónk miatt. De mindegy, garbage time van, élvezzük:Ez nem garbage time video, ezt nezem ha raakarom venni magam h lemenjek a terembe edzeni 😂😂😂
youtu.be/LyabbSmdkDw
Cypress
több mint 3 éve
Ez a Mahomes még mindig úgy mozog mint Sterling... kizárt hogy nem ratyiMajd A-Roddal lesz egy pár!
zsoeo