Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 3 éve
igen ő már a bowl.hu vipben tolja.O valojaban Jeff Bezos, mind tudjuk h a fontos emberek magyarok vagy magyar gyokerek 😂Sanyi már annyit nyert, hogy aranyban játszik.sanyi euroban toljaSanyi ha itt vagy, pakoljad a Browns 2000-rel.Kétezer forint az nem valami nagy pénz. Egy gyrostál több kerül.
Kenny
akdestroyer
briareos
iktriad
Fantomas0429
minden hsz szakmai, pff-es arcok a moderátorok, semmi csöcslink.
lehet magas a sig
több mint 3 éve
O valojaban Jeff Bezos, mind tudjuk h a fontos emberek magyarok vagy magyar gyokerek 😂Sanyi már annyit nyert, hogy aranyban játszik.sanyi euroban toljaSanyi ha itt vagy, pakoljad a Browns 2000-rel.Kétezer forint az nem valami nagy pénz. Egy gyrostál több kerül.
Kenny
akdestroyer
briareos
iktriad
több mint 3 éve
van baj ha neked ez az 😛 😉Valami nem oké itt, 5 perce szünet van és sehol nincsenek a csöcsök.
Kenny
Cypress
több mint 3 éve
Végre egy Segg! 😎❤️Valami nem oké itt, 5 perce szünet van és sehol nincsenek a csöcsök.
Kenny
Cypress
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Nah johet a 2.felido
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Ezeket a "vicces" videókat amúgy valaki megnyitja/értékeli azon a 4-5 emberen kívül aki posztolgatja őket?Nem lehetne, hogy nem veszed kurva komolyan magad?
Ha nem, akkor nem lehetne egy külön topic nektek, oszt toljátok oda nyugodtan?
tenorx
több mint 3 éve
Ezeket a "vicces" videókat amúgy valaki megnyitja/értékeli azon a 4-5 emberen kívül aki posztolgatja őket?
Ha nem, akkor nem lehetne egy külön topic nektek, oszt toljátok oda nyugodtan?
tenorx
több mint 3 éve
Sanyi már annyit nyert, hogy aranyban játszik.sanyi euroban toljaSanyi ha itt vagy, pakoljad a Browns 2000-rel.Kétezer forint az nem valami nagy pénz. Egy gyrostál több kerül.
Kenny
akdestroyer
briareos
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Valami nem oké itt, 5 perce szünet van és sehol nincsenek a csöcsök.
Kenny
több mint 3 éve
Az a baj, hogy messze volt.HÁT EZÉRT FIZETIK A BÁCSITNem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.tehát a másodperc töredéke alatt kellett volna felfognia, hogy áthaladt-e a labda a célvonalon, fumble volt-e, illetve targeting szabálytalanság történt, értem
shawnka
robotbírókat az nfl-be!!
r.baggio
shawnka
több mint 3 éve
mondjuk én is elejteném a labdát, ha a sisak sisak miatt épp agyrázkódást kapnék
több mint 3 éve
A szabalyban sztem a legnagyobb okorseg, hogy nem szerzi meg a vedo a labdat, csak automatikusan az ovek lesz.Miért, az nem hülyeség, hogyah kipattog egyébként támadás közben fumblinál a labda az oldalvonalon, akkor a fumblit védő csapat megússza? KB fifty fifty így...persze tudom a pontszerzés lehetősége miatt nem feltétlen, de a védők is kapnak valami pluszt 😀
ulpianus
több mint 3 éve
Szeretem a jó a védőjátékokat, de a sérülésveszélyes megmozdulásokat nem tudom éltetni.valszeg egyedül vagyok, de szerintem amúgy gyönyörű clutch védőmunka voltnem vagy egyedül. szép védőmunka és szép labdaszerzés. már így is ki vannak herélve a védelmek, jó hogy nem dobták be a zászlót.
briareos
pfefe8
több mint 3 éve
Ezeket a "vicces" videókat amúgy valaki megnyitja/értékeli azon a 4-5 emberen kívül aki posztolgatja őket?Ha nem, akkor nem lehetne egy külön topic nektek, oszt toljátok oda nyugodtan?
több mint 3 éve
Sanyi fejlett nyugati lakos, ott euró van, méghozzá jó sok.sanyi euroban toljaSanyi ha itt vagy, pakoljad a Browns 2000-rel.Kétezer forint az nem valami nagy pénz. Egy gyrostál több kerül.
Kenny
akdestroyer
briareos
több mint 3 éve
casaubon
2 392
Hát én most már 13. éve nézem,de ekkora faszságot életemben nem láttam 😀Pedig Derek Carr egymaga tobbszor is csinalt mar ilyet 😊
LeviPoki
több mint 3 éve
sanyi euroban toljaSanyi ha itt vagy, pakoljad a Browns 2000-rel.Kétezer forint az nem valami nagy pénz. Egy gyrostál több kerül.
Kenny
akdestroyer
több mint 3 éve
Következetesség és videóbíró elég lenne 😉Nem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.tehát a másodperc töredéke alatt kellett volna felfognia, hogy áthaladt-e a labda a célvonalon, fumble volt-e, illetve targeting szabálytalanság történt, értem
shawnka
robotbírókat az nfl-be!!
r.baggio
több mint 3 éve
Jaja most a half time showban rajottem.h a sör a hibas, de mashogy nem lehet ezt nezni 😂Te láttad rosszul 😉 Ez olyan Saints -Rams szintű szar call volt 😕Amugy csak en lattam.ugy h eloszor a vallvesot fejelte meg es ugy csuszott ra a sisakra? Nem.lehet h ezert nem dobtak be, bar ennyi sor utan lehet faszsagNem tudom feldolgozni hogyan nem látta emberünk a targetinget.látta meg, is állította a TV-jén
shawnka
Tactful Cactus
Fantomas0429
clbass
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Sanyi ha itt vagy, pakoljad a Browns 2000-rel.Kétezer forint az nem valami nagy pénz. Egy gyrostál több kerül.
Kenny
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
A szabalyban sztem a legnagyobb okorseg, hogy nem szerzi meg a vedo a labdat, csak automatikusan az ovek lesz.ennyi hagy legyen már a védelmeknek, ha így csinálnak egy fumblit akkor az övék legyen.
ulpianus
Steelers fan
több mint 3 éve
amcn ford fairlane kalandjaiEddig amúgy 8s olyan ez a meccs mint zuzuval beszélgetni
briareos
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...